Kardeşlerim Suzan Kimdir? Suzan'ı Kim Oynuyor?

Suzan Ercan Kimdir? Suzan'ı Kim Oynuyor?

Kardeşlerim dizisinde Suzan karakteri, izleyicilerin ilgisini çeken ve merak uyandıran bir rol. Peki, Suzan Ercan kimdir, Suzan'ı kim oynuyor? Bu yazıda, bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz.
Kardeşlerim Suzan Kimdir
Kardeşlerim Suzan Kimdir


Suzan Ercan Kimdir?


Suzan, Kardeşlerim dizisinde Akif Atakul'un eski eşi ve Ömer Eren'in annesi olan bir kadın. Suzan, kocasından göremediği sevgi ve ilgiyi başka yerlerde arayan, hayal kırıklığına uğrayan ve geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan bir karakter. Suzan'ın hayatı, Akif'in kardeşlerin anne ve babasının ölümüne sebep olduğunu öğrenmesiyle altüst olur. Suzan, Akif'ten boşandıktan sonra Resul Manyaslı ile evlenir ancak bu evlilik de mutlu sonla bitmez. Suzan, hem Akif hem de Resul ile yaşadığı yalanlar ve sırlar yüzünden büyük pişmanlıklar duyar.

Suzan'ı Kim Oynuyor? Suzan Ercan Gerçek Adı Nedir?


Suzan Ercan rolünü canlandıran oyuncu ise Ahu Yağtu'dur. Ahu Yağtu, 11 Temmuz 1978 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Sanat okulundan mezun olan Yağtu, 14 yaşında model olmaya karar vererek İstanbul'a taşınmıştır. 1993 yılında model mesleğine başlayan Yağtu, aynı zamanda moda editörlüğü ve stil danışmanlığı da yapmıştır. 2003 yılında Biri Bizi Gözetliyor yarışma programında sunuculuk yapan Yağtu, daha sonra çeşitli reklam filmlerinde ve dizilerde rol almıştır. Savcının Karısı, Komiser Nevzat, Aşk ve Ceza ve Kavak Yelleri gibi yapımlarda yer alan Yağtu'nun son projesi Kardeşlerim dizisidir.

Ahu Yağtu'nun sosyal medya hesapları şöyledir:

Instagram: @ahuyagtu
Twitter: @ahuyagtu
Facebook: @ahuyagtuofficial


Yorum Gönder

0 Yorumlar