Kardeşlerim Ömer Kimdir? Ömer'i Kim Oynuyor?

Kardeşlerim Ömer Kimdir? Ömer'i Kim Oynuyor?

Kardeşlerim dizisi, dört kardeşin hayatını konu alan ve Cumartesi akşamları ATV'de yayınlanan bir dram dizisidir. Dizinin oyuncu kadrosunda birçok tanınmış isim yer alıyor. Bu isimlerden biri de Ömer karakterini canlandıran Yiğit Koçak'tır.
Kardeşlerim Ömer Kimdir
Kardeşlerim Ömer Kimdir

Kardeşlerim Dizisindeki Ömer Kimdir?


Ömer, dizide 17 yaşında, duygusal ve hırslı bir delikanlıdır. Zaman zaman kalbinin sesine hakim olamayıp, kendini kaybetse de, abisi Kadir'in sorumluluklarını hafifletmek için üstüne düşeni yapan bir çocuktur. Aşkın peşinden koşan Ömer, hayal kırıklıkları yaşasa da vazgeçmeyen bir yüreğe sahiptir.

Kardeşlerim Dizisindeki Ömer'i Kim Oynuyor?


Ömer karakterini canlandıran Yiğit Koçak'tır. Yiğit Koçak, 12 Ekim 1995 tarihinde Samsun'da doğmuştur. Tam adı Bilal Yiğit Koçak'tır. İnternet dünyasında Vine Fenomeni olarak tanınan Yiğit Koçak, eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümü'nde sürdürmektedir. Akademi 3,5'ta oyunculuk eğitimi alan genç oyuncu, 2017 yılında Seni Kimler Aldı isimli dizi ile oyunculuk kariyerine adım atmış, ardından 2019 yılında Kimse Bilmez dizisinde rol almıştır. Şimdilerde Kardeşlerim dizisinde Ömer karakterine hayat vermektedir.

Bu yazıda Kardeşlerim dizisindeki Ömer karakterini ve onu canlandıran Yiğit Koçak'ı tanıtmaya çalıştık. Umarız siz de bu yazıyı beğenmişsinizdir. Daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.


Yorum Gönder

0 Yorumlar