Oğuzhan Uğur Kimdir, Boyu, Nereli? Twitter Hesabı, instagram Hesabı

Oğuzhan Uğur
Oğuzhan Uğur


Oğuzhan Uğur Kimdir, Boyu, Nereli? Babası, Sevgilisi, Twitter, Filmleri, Saç, Müjde Uzman, Kaç Yaşında


Oğuzhan Uğur, Türk müzisyen, yönetmen, senarist, karikatürist, sunucu ve YouTuber'dır. 29 Ocak 1984'te Ankara'da doğmuştur. Babası emekli Albay Hasan Atilla Uğur, annesi Pakize Uğur'dur. Kardeşi Tuğrul Uğur da yönetmenlik yapmaktadır.

Oğuzhan Uğur'un boyu 1.80 metredir. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü'nden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında Osman Sınav ve Mustafa Şevki Doğan'ın yardımcılığını yapmıştır. 2011 yılında ilk filmi Ağır Abi'yi yönetmiş ve senaryosunu yazmıştır. Daha sonra Pişt, Bizans Oyunları, Kırk Yalan ve Borç Harç filmlerinde oyunculuk yapmıştır.

Oğuzhan Uğur aynı zamanda müzik kariyerine de devam etmektedir. 2012 yılında ilk albümü Çok Şükür'ü çıkarmıştır. Ardından Terbiyesizim, Panpa, Birinci Vazife, İstemiyorum, Sağ Salim, Bal Prensesi, Dengi Dengine, Biyolojik Unsur, Mağlubiyet, Madım mı?, Kıskanç, Bana Bunu Yapma ve Tarihi Çevir gibi şarkılarını yayınlamıştır. Murat Dalkılıç ile Leyla ve Mağlubiyet isimli düetleri de vardır.

Oğuzhan Uğur YouTube'da da aktif olarak içerik üretmektedir. Kurucusu olduğu BaBaLa TV kanalında RÖNT, Mevzular ve Oğuzhan Uğur'la P!NÇ gibi programları sunmaktadır. Ayrıca Onedio'nun YouTube kanalında da P!NÇ programını hazırlamıştır. Siyasetçileri seçmenlerle buluşturan Mevzular Açık Mikrofon programıyla da büyük ilgi görmüştür.

Oğuzhan Uğur'un saç stili de oldukça dikkat çekicidir. Saçlarını uzun bırakan ve genellikle at kuyruğu yapan Uğur'un saç rengi de sık sık değişmektedir. Sarıdan mora kadar birçok renge boyayan Uğur'un saçlarıyla ilgili yaptığı espriler de takipçilerini eğlendirmektedir.

Oğuzhan Uğur'un özel hayatı da merak edilmektedir. Haziran 2021'den 2022'ye kadar oyuncu Müjde Uzman ile bir ilişkisi olmuştur. Ancak çift ayrılık kararı almıştır. Oğuzhan Uğur'un şu anda bir sevgilisi bulunmamaktadır.

Oğuzhan Uğur'un Twitter hesabı @OguzhanUgur'dur. Burada 5.6 milyon takipçisi vardır. Güncel konulara ve siyasete dair paylaşımlar yapmaktadır. Ayrıca Instagram hesabı @oguzhanugur_'dur. Burada da 5.9 milyon takipçisi vardır. Kişisel fotoğraflarını ve videolarını paylaşmaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar