Dönüş Kimdir? Üç Kız Kardeş Dönüş Gerçek ismi Nedir?

 

dönüş
Dönüş


Dönüş Kimdir? Üç Kız Kardeş Dönüş Gerçek ismi Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Dönüş kimdir, Dönüş gerçekte kimdir, Dönüş'ün gerçek adı nedir, Dönüş gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Dönüş Kimdir?


Dönüş Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin kurgusal bir karakteridir. Sadık Bey ile Nesrin Hanım’ın ortanca kızları, babası Sadık Bey’e huyu suyu en çok benzeyen kızıdır. Edebiyat okumak istemiş ama geçirdiği rahatsızlıklar ve maddi sıkıntılar buna imkan vermemiş, ablası evlenip, kardeşi de üniversiteyi kazanıp evden gidince anne babasıyla bir başına kalmıştır. Kendisini Çalıkuşu romanının Feride’si ile karşılaştıran Dönüş, aslında romanın Munise’si olduğu gerçeğini(Çalıkuşu Feride’nin kızı), yıllar sonra öğrenecektir. Dönüş’ün en büyük aşkı Serdar’dır. Nesrin, Dönüş’ü Serdar’dan hep uzak tutmaya çalışmıştır. Belki bir süreliğine başarılı olmuştur ama yıllar sonra iki aşık yeniden buluşacaktır.


Dönüş'ün Gerçek Adı Nedir?


Dönüş karakterini canlandıran oyuncunun adı Almila Ada dır.


Almila Ada Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


4 Ağustos 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Almila Ada, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde eğitim almıştır. Ardından Londra’da yüksek lisans yapan Almila, yurt dışında IQ, Vogue ve Instyle gibi birçok dergi için kamera karşısına geçerek modellik yapmıştır. 1.74 boyunda ve 46 kilo ağırlığında olan Almila, Londra'da bir metro durağında iken bir cast direktörü tarafından keşfedilmiş. Avengers filminin bir sahnesi için Scarlett Johansson'ın küçüklüğünü oynayacak bir balerin arıyorlarmış ve Almila Ada seçmeleri kazanmış. Bu olaydan sonra kamera önünde yer almaya başlamış.


almila ada
Almila Ada


Almila Ada'nın Oynadığı Dizi ve Filmler


Bir Deli Rüzgar (Genç Melike Candan (1978)) TV Dizisi – 2018
Cennet’in Gözyaşları (Cennet Yılmaz) TV Dizisi – 2017
Adı Efsane (Melis) TV Dizisi – 2017
Kırgın Çiçekler (Lalin) TV Dizisi – 2016-2017
Kaderimin Yazıldığı Gün (Nehir) TV Dizisi – 2014

Yorum Gönder

0 Yorumlar