Mesut Kimdir? Üç Kız Kardeş Mesut Gerçek ismi Nedir?

 

mesut
Mesut


Mesut Kimdir? Üç Kız Kardeş Mesut Gerçek ismi Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Mesut kimdir, Mesut gerçekte kimdir, Mesut'un gerçek adı nedir, Mesut gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Mesut Kimdir?


Mesut Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin kurgusal bir karakteridir. Almanya’ya göçen ailesi, engelli olduğu için Mesut’u yanlarına almamıştır. Bedensel gelişimi 16 yaşında, zihinsel gelişimi ise 8 yaşında durmuş, ailesinden gelecek mektup umuduyla sürekli postacı İrfan’ın mektuplarını çalmaktadır. Postane Müdürü Sadık’la tanışması ve onun manevi oğlu oluşu böyle başlamıştır. Sadık Bey onu evine aldıktan sonra Mesut mutlu olsun diye ona üzeri yazılı zarflar verecek, Mesut bu zarfları ömrünün sonuna kadar gizemlerle dolu kutusunda saklayacaktır.


Mesut'un Gerçek Adı Nedir?


Mesut karakterini canlandıran oyuncunun adı Demircan Kaçel dir.


Demir Kaçel Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


Yakışıklı oyuncu Demircan Kaçel,Işılay Saygın Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'de okudu.Ayrıca Folkart Academy Oyunculuk Eğitimimi alan Demircan Kaçel,2020 yılında Cyrano De Bergerac (Christian) adlı tiyatro oyununda rol alarak profesyonel oyunculuğa adım atmıştır.

2019 yılında Tek Yürek adlı dizide rol alan oyuncu,günümüzde Ahmed Yesevî’nin hayatını anlatan yeni dizi Mavera'da rol almıştır.Şimdilerde Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve başrollerini Elçin Sangu,Ceren Moray ve Şafak Pekdemir gibi isimlerin paylaştığı Yalancılar ve Mumları isimli dizide rol almıştır.


demircan kaçel
Demircan Kaçel


Demircan Kaçel'in Oynadığı Dizi ve Filmler


2021 - Yalancılar ve Mumları 
2021 - Kuş Uçuşu (İnt)
2021 - Mavera
2019 - Tek Yürek

Yorum Gönder

0 Yorumlar