Özer Kimdir? Üç Kız Kardeş Özer Gerçek Adı Nedir?

 

özer
Özer


Özer Kimdir? Üç Kız Kardeş Özer Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Özer kimdir, Özer gerçekte kimdir, Özer'in gerçek adı nedir, Özer gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Özer Kimdir?


Özer Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin kurgusal bir karakteridir. Özer, aile, evlat, eş, sadakat gibi değerlerin hepsinden uzak, sadece kendi istekleri için yaşayan bir adamdır. Ne iyi bir baba, ne iyi bir eş olmuştur. Karısını defalarca aldatmış, oğlunu ve karısını bir gün bile ciddiye almamıştır. Ailenin tüm sorumluluğunu Rüçhan’ın üzerine attığından ailenin başına gelen her felakette Rüçhan’ı sorumlu tutar.


Özer'in Gerçek Adı Nedir?


Özer karakterini canlandıran oyuncunun adı Tayfun Eraslan dır.


Tayfun Eraslan Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


1967 Almanya doğumlu Tayfun Eraslan, İlköğrenimini Akyazı, orta öğrenimini Gölcük’de tamamladı.1984 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümüne girdi. Son sınıftan ayrılıp 1988 yılında girdiği Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Oyunculuk Anasanat dalından 1992 yılında mezun oldu.

1993 yılında Adana Devlet Tiyatrosuna Oyuncu olarak atandı.2002–2004 yılları arasında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda Oyuncu ve Sanat Yönetmeni olarak görev yaptı.2004 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu'nda Sanat Yönetmeni olarak tayin edildi. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda Oyuncu olarak görev yapmaktadır.


tayfun eraslan
Tayfun Eraslan


Tayfun Eraslan'ın Oynadığı Dizi ve Filmler


Alev Alev
Üç Kız Kardeş

Yorum Gönder

0 Yorumlar