Rüçhan Kimdir? Üç Kız Kardeş Rüçhan Gerçek ismi Nedir?

 

rüçhan
Rüçhan


Rüçhan Kimdir? Üç Kız Kardeş Rüçhan Gerçek ismi Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Rüçhan kimdir, Rüçhan gerçekte kimdir, Rüçhan'ın gerçek adı nedir, Rüçhan gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Rüçhan Kimdir?


Rüçhan Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin kurgusal bir karakteridir. Ailesinin üç erkek evladından sonra sahip oldukları küçük, çirkin, dışlanmış kızları Rüçhan, hayatta kalabilmek ve başarılı olabilmek için çareyi acımasız olmakta bulmuş biridir. Eşinin ihanetlerine gözlerini kapamıştır, tek gayesi oğlunun güzel bir aileye sahip olmasıdır. Oğlunun, kendilerine uygun olmayan bir kadınla birlikte olduğunu öğrendiğindeyse onu Türkan’la evlendirmeye zorlayacak, bu evliliğin devam etmesi ve aile itibarlarının zedelenmemesi için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Bunun için kötülüğe başvurması gerekse de asla geri durmayacak; Türkan’ın hapsedildiği şatonun anahtarını cebinden hiç çıkarmayacaktır.


Rüçhan'ın Gerçek Adı Nedir?


Rüçhan karakterini canlandıran oyuncunun adı Veda Yurtsever dir.


Veda Yurtsever Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1 Ocak 1969, Bingöl doğumlu. Eskişehir Devlet Konservatuvarı mezunu. Çocukluğu ve ilk gençliği, Bingöl, İstanbul ve Diyarbakır arasında geçti. Henüz çocukluk yıllarından itibaren hem tiyatro hem de oyunculuk konusunda ilgisi olan Veda Yurtsever İpek, o dönemde ailesinden aldığı harçlıklar ile Diyarbakır’da Devlet Tiyatrosuna giderek burada pek çok oyun izlemiştir. Oyuncu olmaya karar verdiği yıllarında aynı döneme denk geldiğini söylemektedir.

Ortaokul ve lise döneminde çalışmalarını sürdürmesine karşın üniversite döneminde oyuncu olma isteğini açığa çıkaran İpek, kararı ailesi tarafından hoş karşılanmamış olsa da Eskişehir’e gelerek oyunculuk üzerine eğitim almaya başlamıştır. Eskişehir’de oldukça zor şartlar altında olmasına karşın başarılı bir eğitim yaşantısı geçiren İpek, mezun olduktan sonra önce Bingöl daha sonra Diyarbakır’a geçmiştir.


veda yurtsever
Veda Yurtsever


Veda Yurtsever'in Oynadığı Dizi ve Filmler


Babil (Kudret, 2020)
Zengin ve Yoksul (Sema, 2019)
Kırgın Çiçekler (Nazan, 2015-2018)
Beyaz Karanfil (Mine, 2014)
Fatmagül'ün Suçu Ne? (Ender, 2010-2011)
İki Aile (Handan, 2006)
Htr2b Dönüşüm (Özge, 2012)
Issız Adam (Escort Kadın, 2008)
Esrarlı Gözler (Zeycan, 2008)

Yorum Gönder

0 Yorumlar