Yıldırım Şahin Kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım Gerçek Adı Nedir?

Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım
Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım


Yıldırım Şahin Kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. Bu yazıda FOX TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Yıldırım karakterinden bahsedeceğiz. Yıldırım Şahin kimdir, gerçek adı nedir, Yıldırım canlandıran kimdir gibi sorularınızın cevabı burada olacak.

Yıldırım Şahin Kimdir?


Yıldırım Şahin başarılı bir boşanma avukatı. Zeki, karizmatik ve rekabeti seven, hırslı, gençliğinde ise oldukça çapkın bir delikanlıdır. Azra ve Sergen’le hukuk fakültesinden arkadaştırlar. Azra o zamanlarda bile içten içe Yıldırım’dan hoşlansa da babası gibi çekici ve güvenilmez bir adam olduğu için ilişkilerini dostluktan öteye götürmez. Ta ki evlilik günün arifesine kadar. O gün ilk kez birbirlerine aşklarını itiraf etmiş olsalar da Azra daha güvenilir bi adam olarak gördüğü Sergen ile evlenir. Yıldırım da İstanbul’u terk eder. Yurt dışında iyi bir kariyer sahibi olan Yıldırım yıllar sonra şaşırtıcı bir şekilde İstanbul’a dönmeye karar vermiştir. İstanbul’a gelişinin ardında yatan sır yavaş yavaş açığa çıkarken Erman Arsen Hukuk bürosunda Azra ile tekrar bir araya gelmeleri onun tüm hayatını tekrar planlamasına sebep olur.

Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım Gerçek Adı Nedir?


Yıldırım Şahin karakterini Yiğit Kirazcı canlandırmaktadır.

Yiğit Kirazcı, 1983 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Burhaniyeli olan Kirazcı, Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü mezunudur. Üniversite yıllarında modellik yaptı, reklamlarda oynadı. Oyunculuk eğitimi aldı.

Yiğit Kirazcı'nın Oynadığı Diziler

Yüzleşme / Levent / 2019
8. Gün / Ahmet / 2018
Seni Kimler aldı / Barış / 2017
Seviyor Sevmiyor / Tuna / 2016
Güllerin Savaşı / Mert/ 2014-2015
Vicdan / 2013
Sudan Bıkmış Balıklar / 2012
Mavi Kelebekler / Kosta / 2011
Son Tercih / Teoman / 2007
 
Yiğit Kirazcı'nın Oynadığı Filmler

İyi Oyun / Özer / 2018
Baba Nerdesin Kayboldum / Ali / 2018
Tabula Rosa / Sinan / 2015
Cin Geçidi (Kısa Film) / 2008

Yorum Gönder

0 Yorumlar