Destan Akkız'ı Oynayan Ebru Şahin Kimdir? Yaşı, Hayatı

 

Destan Akkız Ebru Şahin
Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin

Destan Akkız’ı Oynayan Ebru Şahin Kimdir? Yaşı, Hayatı


Ebru Şahin 18 Mayıs 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Antalya Manavgatlı. Boyu 1.69 kilosu 54. Burcu Boğa, göz rengi kahve. 

Spor merakı 7 yaşında okuldaki paten yarışları ile başladı. Okul önlüğünün altına paten giyer okula bile öyle giderdi. Ardından voleybol sonra da basketbol ile ilgilendi. Öğretmenlerinin teşvikiyle atletizme yöneldi. bölgesel olarak birçok madalya aldı. 11 yaşından beri lisanslı koşucu. 

İstanbul Üniversitesi spor akademisi mezunu. Küçüklüğünden beri oyuncu olmayı hayal ederdi. Üniversite son sınıfta oyuncu olmaya karar verdi. Üniversite döneminde reklamlarda rol aldı. Spor yöneticiliği, spor muhabirliği ve antrenörlük yaptı. 

Peki Ebru Şahin nasıl bir insan? Kendisini mücadeleci, özgür ruhlu, hoşgörülü ve hassas olarak ifade ediyor. Gününün bir kısmını mutlaka yogaya veya meditasyona ayırır. Avm'ye gitmeyi sevmez. Online ve mevsime göre toplu alışveriş yapmayı tercih eder. Onu ilk defa tanıyanlar Ebru'nun ketum olma özelliğine şaşırmış. Hayatta asla affetmeyeceği şey iki yüzlülük ve adaletsizlik. Hayattaki en büyük tutkusu spor ve sanat.

Yorum Gönder

0 Yorumlar