Kraliçe Dizisindeki Zeynep Gencer Kimdir?

Kraliçe Dizisindeki Zeynep Gencer Kimdir? Kraliçe Dizisindeki Zeynep Gencer'i Kim Oynuyor?

Kraliçe dizisi, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan yeni bir yapım. Dizinin başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan ve Selin Şekerci yer alıyor. Peki, Kraliçe dizisindeki Zeynep Gencer karakteri kimdir? Selin Şekerci'nin hayat verdiği Zeynep Gencer, dizide nasıl bir rol oynuyor?
Kraliçe Dizisindeki Zeynep Gencer
Kraliçe Dizisindeki Zeynep Gencer


Kraliçe dizisi, ABD yapımı Queen Sugar adlı diziden uyarlanmış bir proje. Dizinin konusu, ünlü bir basketbolcu olan Ateş'in adının büyük bir skandala karışması ve eşi Deniz'in babasını kaybetmesi sonucu yaşanan olayları anlatıyor. Deniz, babasının cenazesinde kız kardeşi Zeynep ve erkek kardeşi Ali ile bir araya gelir. Babalarından kalan çiftlikte ise işler pek yolunda gitmemektedir.

Zeynep Gencer Kimdir?


Zeynep Gencer, dizide Deniz'in kız kardeşi ve Ateş'in kayınbiraderi olan bir karakterdir. Zeynep, acılaşmış ve yüreği katılaşmış bir kadındır. İnsanlardan kaçmak ve saklanmak için duvarlar örer. Kimi zaman huysuzluğu da Zeynep'in duvarıdır. Çocuğunun olmaması ve kendisini yarım hissetmesi onu şifacılığa daha da yönlendirmiştir. Toprakta, otlarda, esansların ve toprağın enerjisinde arar ruhunu şifalandıracak enerjiyi. Genç yaşta kaybettiği annesi Nevbahar'dan el almıştır. Şimdilerde ürettiği şifalı bitkilerden esansiyel yağlar, bitkisel karışımlar hazırlayarak başkalarına şifa sunarak kendi şifasını aramaktadır. Sarkastik, keyfi yerindeyken de espiritüel biridir. Uzun bir boşanma depresyonunun ardından yeni yeni toparlanmaktadır. Halen eski kocası Engin'e karşı hisleri vardır ve aralarında karşı koyamadıkları bir çekim vardır.

Kraliçe Dizisindeki Zeynep Gencer'i Kim Oynuyor?


Zeynep Gencer karakterine hayat veren Selin Şekerci ise 1989 yılında İzmir'de doğmuştur. Babası Arap, annesi Azeri asıllı olan oyuncu ilkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okumuştur. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer almıştır. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynamıştır. Dizi sektörüne Kavak Yelleri ile başlamıştır. Birçok dizide yer alan Selin Şekerci son olarak Kraliçe dizisinde Zeynep karakterini oynamaktadır.

Dizinin diğer karakterleri (tıklayarak yazıya gidebilirsiniz):


Yorum Gönder

0 Yorumlar