Ali Gencer Kimdir? Kraliçe Dizisindeki Ali'yi Kim Oynuyor?

Ali Gencer Kimdir? Kraliçe Dizisindeki Ali'yi Kim Oynuyor?

Kraliçe dizisi, Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan yeni bir dram dizisidir. Dizinin konusu, babalarının ölümünden sonra farklı hayatlar yaşayan üç kardeşin yeniden bir araya gelmesini anlatmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci gibi isimler yer almaktadır. Dizide Ali karakterini ise Özgün Karaman canlandırmaktadır.

Kraliçe Ali Gencer
Kraliçe Ali Gencer

Özgün Karaman kimdir? Özgün Karaman, 15 Ocak 1988 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine Elde Var Hayat dizisiyle başlamıştır. Çakıl Taşları, Güneşi Beklerken, Güllerin Savaşı, Hayat Bazen Tatlıdır, Yüz Yüze gibi dizilerde rol almıştır. Şimdilerde Kraliçe dizisinde Ali Gencer karakterine hayat vermektedir.

Kraliçe dizisindeki Ali Gencer nasıl bir karakterdir? Ali Gencer, sessiz, saf ve utangaç bir genç adamdır. Ailesinin yüzünü kara çıkardığını düşündüğü için kendine kırgındır. Eski eşi Narin'i çok sevmiş ancak onun yüzünden dolandırılıp hapse girmiştir. Oğlu Aslan için yaşamaya ve daha iyi bir baba olmaya çalışmaktadır. Babasından kalan toprağı işlemek en büyük hayalidir. İki baskın ablasının gölgesinde kalmıştır. İçinde büyüyen bir öfke vardır.

Kraliçe dizisi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Kanal D'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca dizinin son bölümünü ve fragmanlarını da buradan izleyebilirsiniz. Kraliçe dizisi her Çarşamba saat 20:00'de Kanal D'de!


Yorum Gönder

0 Yorumlar