Ateş Akça Kimdir? Kraliçe Dizisindeki Ateş'i Kim Oynuyor?

Ateş Akça Kimdir? Kraliçe Dizisindeki Ateş'i Kim Oynuyor?

Kraliçe dizisi, Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan yeni bir dram dizisidir. Dizinin başrolünde Ateş Akça karakterini canlandıran Gökhan Alkan yer almaktadır. Peki, Ateş Akça kimdir ve Kraliçe dizisindeki Ateş'i kim oynuyor? İşte merak edilenler...
Kraliçe Dizisindeki Ateş Akça
Kraliçe Dizisindeki Ateş Akça


Kraliçe Dizisindeki Ateş Akça Kimdir?


Ateş Akça, ülkenin en ünlü basketbolcularından biridir. Çekici, karizmatik ve başarılı bir sporcudur. Kadınların ilgisini çeken bir mıknatıs gibidir ama onun tek aşkı eşi Deniz'dir. Deniz ile birlikte mutlu bir hayat kurmuş ve kızları Rüya ile birlikte yaşamaktadır. Ateş, aynı zamanda çok iyi bir baba ve eştir. Kızına büyük bir sevgiyle bağlıdır ve eşiyle bir takım olmanın verdiği özgüvene sahiptir.

Ancak Ateş'in hayatı, adının büyük bir skandala karışmasıyla alt üst olur. Bir kadın tarafından tecavüzle suçlanan Ateş, hem masumiyetini hem de eşinin güvenini kaybeder. Ateş, ailesini geri kazanmak için mücadele etmeye başlar.

Kraliçe Dizisindeki Ateş'i Kim Oynuyor?


Ateş Akça karakterini canlandıran Gökhan Alkan ise 1987 yılında Ankara'da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine 2012 yılında "Koyu Kırmızı" dizisiyle başlamıştır. Daha sonra "Güneşi Beklerken", "Hayat Mucizelere Gebe", "Kalp Atışı", "Her Yerde Sen" ve "Zemheri" gibi dizilerde rol almıştır. Kraliçe dizisi ise Gökhan Alkan'ın son projesidir.

Gökhan Alkan, aynı zamanda partneri Burcu Özberk'e övgü dolu sözler sarf etmiştir. Kraliçe dizisinde Deniz karakterini oynayan Burcu Özberk ile iyi bir uyum yakaladıklarını söyleyen Alkan, "Burcu çok iyi bir oyuncu ve çok iyi bir arkadaşım oldu. Onunla çalışmaktan çok mutluyum" demiştir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar