Ali Yeşildağ Kimdir, İddaası, kaç yaşında?

Ali Yeşildağ
Ali Yeşildağ


Ali Yeşildağ Kimdir, İddaası, kaç yaşında?


Ali Yeşildağ, son günlerde sosyal medyada yayınladığı videolarla gündeme gelen bir isimdir. Peki, Ali Yeşildağ kimdir, nereli, kaç yaşında? Ali Yeşildağ'ın iddiaları nelerdir? İşte, Ali Yeşildağ hakkında bilmeniz gerekenler.

Ali Yeşildağ kimdir?


Ali Yeşildağ 1961 yılında Rize'de doğdu. Yeşildağ'ın 1990 yılından itibaren halı saha işletmeciliği, gıda ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri vardır. Ali Yeşildağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cezaevi yıllarındaki koruması Türk Medya Grubu patronu Hasan Yeşildağ ve Zeki Yeşildağ'ın kardeşidir. Ali Yeşildağ'ın abisi Hasan Yeşildağ ise Star, Akşam ve Güneş gazeteleri ve 24 ile 360 televizyonlarının sahibidir. Yeşildağ, bir dönem Kasımpaşa ve Rize Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlendi.

Ali Yeşildağ'ın iddiaları nelerdir?


Ali Yeşildağ, YouTube üzerinden FETÖ firarisi Cevheri Güven'in kanalında video yayınladı. Videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik çeşitli rüşvet ve yolsuzluk iddialarında bulundu. Özellikle İstanbul Boğazındaki 15 bin metrekarelik arsaya nasıl çöküldüğünü anlatan Ali Yeşildağ, çete liderinin Erdoğan olduğunu iddia etti. Ayrıca Erdoğan'ın kendisine 10 milyon dolar rüşvet verdiğini de öne sürdü.

Ali Yeşildağ kaç yaşındadır?


Ali Yeşildağ 1961 yılında doğduğuna göre, 2023 yılı itibariyle 62 yaşındadır.

Ali Yeşildağ hakkında başka neler biliniyor?


Ali Yeşildağ hakkında ailesi tarafından da bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Ali Yeşildağ'ın cinayet, yağma, gasptan aranan bir suç makinesi olduğu ve FETÖ ile birlikte Erdoğan'a iftira attığı belirtildi. Ayrıca Ali Yeşildağ'ın hayatının 17 yılını cezaevinde geçirdiği ve geri kalan cezalarını çekmemek için FETÖ terör örgütünden yardım alarak kaçtığı da iddia edildi.




Yorum Gönder

0 Yorumlar