Erkam Yıldırım Kimdir? Binali Yıldırım'ın Oğlu Hakkındaki İddaalar Doğru mu?

Erkam Yıldırım
Erkam Yıldırım



Erkam Yıldırım Kimdir? Kerimcan Durmaz, Eşi, Kerimcan, Serveti, Kumar, Evli Mi, Kaç Kilo, Karısı, Yaş


Erkam Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti'nin son başbakanı Binali Yıldırım'ın oğlu ve iş insanıdır. 1981 yılında doğan Erkam Yıldırım, 41 yaşındadır. Kardeşi Bahar Büşra ile birlikte 2002 yılında Derin Denizcilik Gemi Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni kurmuş ve deniz ticareti alanında faaliyet göstermiştir.

Erkam Yıldırım'ın hayatı, hem iş ilişkileri hem de özel hayatı nedeniyle sık sık gündeme gelmiştir. Erkam Yıldırım'ın serveti, kumar oynadığı iddiaları, eşi ve karısı ile ilgili merak edilenler bu yazımızda yer almaktadır.

Erkam Yıldırım'ın Serveti


Erkam Yıldırım'ın serveti tam olarak bilinmemekle birlikte, şirketinin sahip olduğu gemilerin değeri milyonlarca dolar olduğu tahmin edilmektedir. Erkam Yıldırım, 2003 yılında ilk gemisini 445 bin Euro'ya satın almış ve 800 yolcu ve 250 araç kapasiteli feribotla Çeşme'den İtalya'ya seferler düzenlemeye başlamıştır. 2020 yılında ise şirketinin her biri 57 bin DWT'lik DD Marmara, DD Ege ve DD Karadeniz isimli gemilerini yaklaşık 30 milyon dolar karşılığında Çin'den bir alıcıya satmıştır.

Erkam Yıldırım'ın servetinin bir kısmının da off-shore şirketlerden geldiği iddia edilmiştir. 2017 yılında Paradise Papers sızıntısı kapsamında Erkam Yıldırım'ın kardeşi Bülent Yıldırım ile birlikte Malta'da Hawke Bay Marine Co. Ltd ile Black Eagle Marine Co. Ltd adlı iki off-shore şirketin hissedarı olduğu ortaya çıkmıştır. İki şirketin de direktörü ve çoğunluk hissesi sahibi olarak Erkam Yıldırım yer almaktaydı.

Erkam Yıldırım'ın Kumar Oynadığı İddiaları


Erkam Yıldırım'ın kumar oynadığı iddiaları, 2016 yılında Singapur'da rulet masasında çekilen fotoğraflarıyla gündeme gelmiştir. Bu fotoğraflar gazeteci Taylan Büyükşahin tarafından çekilmiş ve Sözcü Gazetesi'nde yayımlanmıştır. Bu görüntüler nedeniyle Binali ve Erkan Yıldırım Sözcü Gazetesi'ne dava açmış ancak daha sonra bu davayı geri çekmişlerdir.

Erkam Yıldırım'ın Eşi ve Karısı


Erkam Yıldırım, Temmuz 2012'de İlknur Sarı ile Haliç Kongre Merkezi'nde basına kapalı olarak yapılan düğün töreninde evlenmiştir. Çiftin bu evlilikten iki çocukları olmuştur.

Yukarıda yazılanların doğru veya yanlış olduğunun herhangi bir kanıtı yoktur. Bu yazıda herhangi bir suçlama amacı yoktur. Farklı kaynaklardan toplanarak hazırlanmıştır. Okuduğunuz için teşekkürler.


Yorum Gönder

0 Yorumlar