Muhammed Yakut Kimdir, Nereli? İddaaları Doğru mu?

Muhammed Yakut
Muhammed Yakut



Muhammed Yakut Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?


Merhaba sevgili okurlar, bugün sizlere sosyal medyada son günlerde adından sıkça söz ettiren Muhammed Yakut hakkında bilgiler vereceğim. Muhammed Yakut kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Twitter'da neler paylaşıyor? Kerimcan Durmaz ile ne alakası var? Son dakika gelişmeleri neler? İddiaları doğru mu? Son video ne anlatıyor? Bu soruların cevaplarını bu yazıda bulabilirsiniz.

Muhammed Yakut, 1972 yılında Diyarbakır'da doğmuş bir iş adamıdır. Babası Hacı Hasan Yakut, amcası ise Diyarbakırspor eski başkanı Abdurrahman Yakut'tur. Atatürk Anadolu Lisesi'nde okumuş, 1992 yılında BOTAŞ'ta çalışmıştır. Daha sonra Ankara'da bir yağ fabrikası kurmuş ve Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

Muhammed Yakut, sosyal medyada Delilerin Delisi lakabıyla tanınmaktadır. YouTube ve Twitter gibi platformlarda siyasetçiler, iş insanları, gazeteciler ve ünlüler hakkında çarpıcı iddialar ortaya atmaktadır. Bu iddialar arasında eski bakanlar Mehdi Eker ve Berat Albayrak, gazeteciler Can Tanrıyar ve Metin Güneş, iş insanları Ercüment Bayegan ve Ali Tarakçı gibi isimler yer almaktadır.

Muhammed Yakut, ayrıca Kerimcan Durmaz ile de ilgili konuşmuştur. Kerimcan Durmaz'ın kendisine hakaret ettiğini ve kendisine ait olmayan bir videoyu yayınladığını iddia etmiştir. Bu videoyu yayınlayan kişinin ise Melih Gökçek olduğunu öne sürmüştür. Muhammed Yakut, Kerimcan Durmaz'ın kendisinden özür dilemesini istemiştir.

Muhammed Yakut'un son dakika gelişmesi ise hakkında yakalama kararı çıkarılmasıdır. İstanbul 3. Sulh Ceza Hakimliği, Muhammed Yakut hakkında "hakaret" ve "terörle mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek" suçlarından yakalama kararı vermiştir. Ancak Muhammed Yakut'un 6 Nisan 2023 tarihinde Edirne Kapıkule Hudut kapısından Bulgaristan üzerinden yurtdışına kaçtığı ortaya çıkmıştır. Muhammed Yakut'un şu anda Almanya'da olduğu belirtilmektedir.

Muhammed Yakut'un son videosu ise 7 Mayıs 2023 tarihinde yayınlanmıştır. Bu videoda Muhammed Yakut, kendisine yönelik suçlamaları reddetmiş ve iddialarına devam etmiştir. Ayrıca Türkiye'ye dönmeyeceğini ve Almanya'da yaşamaya devam edeceğini söylemiştir.

Twitter hesabı @muhammedyak21'dir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar