Ayça Ayşin Turan kimdir, evli mi, tv dizileri, filmleri, boy, kilo?

Ayça Ayşin Turan
Ayça Ayşin Turan

Ayça Ayşin Turan kimdir, evli mi, tv dizileri, filmleri, boy, kilo?

Ayça Ayşin Turan, Türk televizyon ve sinema oyuncusudur. 1992 yılında Sinop'ta doğan Turan, 29 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. 

Kariyerine 2011 yılında Dinle Sevgili dizisiyle başlayan Turan, daha sonra Karagül, Meryem, Arıza ve The Protector gibi popüler dizilerde rol almıştır. Ayrıca 2016 yılında Mavi Bisiklet filmiyle beyazperdede de boy göstermiştir. Turan'ın sevgilisi olduğu iddia edilen isimler arasında Serkan Çayoğlu, Çağatay Ulusoy ve Tolga Sarıtaş gibi ünlü oyuncular yer almaktadır. 

Turan'ın boyu 1.68 m, kilosu ise 55 kg'dır. Güzel oyuncu, sosyal medyada da oldukça aktif olup, Instagram'da 5.4 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Ayça Ayşin Turan, Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 1992 yılında Sinop'ta doğan Turan, 29 yaşındadır. Boyu 1.68 m, kilosu ise 55 kg'dır. İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur.


Turan, oyunculuk kariyerine 2011 yılında yayınlanan Dinle Sevgili dizisiyle başlamıştır. Daha sonra Karagül, Meryem, Çarpışma ve The Protector gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Netflix'in yeni dizisi Fatma'da Zehra karakterini canlandırmıştır.


Turan'ın sevgilisi hakkında kesin bir bilgi yoktur. Bazı kaynaklara göre oyuncu Alperen Duymaz ile birlikteyken, bazılarına göre ise yalnızdır. Turan, bu konuda çok fazla konuşmayı sevmeyen biridir.


Ayça Ayşin Turan, güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çeken bir oyuncudur. Türk televizyonlarının aranan isimlerinden biri haline gelmiştir. Gelecekte daha çok projede yer alacağı düşünülmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar