Ebru Gündeş kimdir, beyin kanaması, kaç yaşında, biyografi, Reza Zarrab?

Ebru Gündeş
Ebru Gündeş

Ebru Gündeş kimdir, beyin kanaması, kaç yaşında, biyografi?


Ebru Gündeş, Türk pop müzik sanatçısı, oyuncu ve televizyon sunucusudur. 1974 yılında İstanbul'da doğan Ebru Gündeş, müzik kariyerine 1992 yılında çıkardığı "Tatlım" albümüyle başladı. O günden beri birçok başarılı albüm ve single'a imza atan Ebru Gündeş, Türkiye'nin en sevilen ve saygı duyulan sanatçılarından biri haline geldi.

Ebru Gündeş, aynı zamanda oyunculuk ve sunuculuk da yapmıştır. 1996 yılında "Sen Allah'ın Bir Lütfusun" adlı filmde başrol oynamış, 2008 yılında ise "O Ses Türkiye" yarışmasının jüri üyeliğini yapmıştır. Ebru Gündeş, hayırsever kişiliğiyle de tanınmaktadır. Birçok sosyal sorumluluk projesine destek vermiş, özellikle kadın ve çocuk hakları konusunda duyarlılık göstermiştir.

Ebru Gündeş'in hayatı, 2016 yılında yaşadığı beyin kanaması nedeniyle zor bir döneme girdi. Sanatçı, konser verdiği sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Beynindeki damar tıkanıklığı nedeniyle ameliyat edilen Ebru Gündeş, uzun bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuştu. Bu olaydan sonra hayata daha sıkı sarılan Ebru Gündeş, müziğe ara vermeden devam etti.

Ebru Gündeş, şu anda 49 yaşındadır. 2010 yılında iş insanı Reza Zarrab ile evlenen Ebru Gündeş, 2011 yılında kızı Alara'yı dünyaya getirdi. Ancak 2017 yılında Reza Zarrab'ın ABD'de tutuklanması ve yargılanması sonucu boşanma kararı aldılar. Ebru Gündeş, halen kızı Alara ile birlikte İstanbul'da yaşamaktadır.

Ebru Gündeş'in biyografisi bu şekilde özetlenebilir. Sanatçının hayat hikayesi, başarıları, zorlukları ve mücadelesi ile ilham verici bir örnek teşkil etmektedir. Ebru Gündeş'in yeni projelerini merakla bekliyoruz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar