Nejat İşler kimdir? Ünlü Oyuncu Nejat İşler hastaneye mi kaldırıldı? Açıklama

Nejat İşler Biyografi
Nejat İşler Biyografi

Nejat İşler kimdir? Ünlü Oyuncu Nejat İşler Biyografi


Nejat İşler, 29 Şubat 1972'de İstanbul'da doğdu. Babası avukat, annesi ise ev hanımıydı. Küçük yaşlarda tiyatroya ilgi duyan İşler, lise yıllarında amatör olarak tiyatro oyunlarında rol aldı. Üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamladı.

İşler, profesyonel oyunculuk kariyerine 1994 yılında TRT'de yayınlanan "Süper Baba" dizisiyle başladı. Daha sonra pek çok dizi ve sinema filminde rol aldı. Bazıları "Yeditepe İstanbul", "Bir İstanbul Masalı", "Beyaz Gelincik", "Behzat Ç.", "Muhteşem Yüzyıl", "Bir Zamanlar Çukurova" gibi popüler yapımlardı. Ayrıca "Yazı Tura", "Neredesin Firuze", "Babam ve Oğlum", "Sonbahar", "Balık", "İtirazım Var" gibi ödüllü filmlerde de başrol oynadı.

İşler, oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik ve senaristlik de yapmaktadır. 2013 yılında ilk uzun metrajlı filmi olan "Kırık Kalpler Bankası"nı yönetti ve senaryosunu yazdı. Film, 50. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yarıştı. 2017 yılında ise ikinci filmi olan "İçerdekiler"i çekti.

İşler, aynı zamanda bir aktivist ve hayvanseverdir. Çeşitli sosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir. Özellikle sokak hayvanlarına sahip çıkmasıyla tanınmaktadır. Kendisi de bir köpek sahibidir.

Nejat İşler, Türk sinema ve televizyon dünyasının en sevilen ve saygın oyuncularından biridir. Yeteneği, karizması ve samimiyetiyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştur.

Nejat işler kimdir
Nejat işler kimdir

 Ünlü Oyuncu Nejat İşler hastaneye mi kaldırıldı? Açıklama

Aile dizisindeki rolüyle beğeni toplayan Nejat İşler'in hastaneye kaldırıldığı bildirilmişti. İşler, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.


2014 yılında geçirdiği septik şok nedeniyle yoğun bakımda kalan Nejat İşler'in hastanelik olduğu ve pazartesi günü Nişantaşı'ndaki bir hastanede tedavi altına alındığı bildirilmişti.

Oyuncu Nejat İşler sosyal medya hesabında açıklama yaptı. Zaferin Rengi filminin setinden paylaşım yapan oyuncu, "İşimdeyim gücümdeyim" dedi.


Nejat İşler
Nejat İşler

ZAFERİN RENGİ FİLMİ HAKKINDA

Abdullah Oğuz'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrollerini Nejat İşler, Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Gülper Özdemir ve Gonca Vuslateri'nin paylaştığı Zaferin Rengi filminin geçtiğimiz günlerde okuma provası yapıldı.

Ünlü Oyuncu Nejat İşler'in sağlık durumunda bir sıkıntı olmaması bizleri çok mutlu etti. Diğer yazılarımda görüşmek dileğiyle...

Yorum Gönder

0 Yorumlar