Ayşe Koçovalı Kimdir? Ayşe Koçovalı'yı Kim Oynuyor? (Çukur)

AYŞE KOÇOVALI KİMDİR? GERÇEK ADI NEDİR?

Merhaba değerli okuyucular bu yazımda Ayşe Koçovalı kimdirAyşe Koçovalı gerçekte kimdirAyşe Koçovalı'nın gerçek adı nedir ve Ayşe Koçovalı gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


ayşe koçovalı
Ayşe Koçovalı


Ayşe Koçovalı Kimdir?

Ayşe Koçovalı Selim Koçovalı'nın eşidir. Daha sonra boşandılar fakat yine de aile ile beraber yaşamaya devam etti. Selim Koçovalı Ayşe'yi hiç sevmemiştir. Bu yüzden Ayşe Koçovalı hep mutsuz olmuştur. Genel olarak çukurda yaşanan olaylardan memnun değildi.



ayşe koçovalı
Ayşe Koçovalı



 Her zaman herkes gibi normal bir hayatı olsun istedi ama maalesef bu olmadı. Normal bir hayat yaşamak için elinden geleni yaptı. Hatta Selim Koçovalı'dan bu yüzden boşanmıştı. Daha sonra ailesinin kötü durumda olduğunu gören Ayşe Koçovalı onlardan bir türlü kopamadı. Dizinin son sezonunda ise eski eşi Selim Koçovalı öldükten sonra kendi hayatını yaşamak için eskiden de tanıdığı Murtaza ile evlendi.



ayşe koçovalı
Ayşe Koçovalı



Evi terk edip Murtaza'yla evlenince evdekiler Ayşe Koçovalı'ya karşı cephe aldılar. Daha sonra kızı Karaca ölünce eve döndü ve ailesiyle yaşamaya karar verdi. Kızının intikamı için Amca Cumali Koçovalı'yı öldürmek için elinden geleni yapıyor.


Ayşe Koçovalı'nın Gerçek Adı Nedir?

Show Tv'nin Çukur dizisindeki Ayşe Koçovalı karakterine hayat veren oyuncu İrem Altuğ dur.



Ayşe Koçovalı Gerçekte Kaç Yaşındadır?

Tarihin güncel olduğunu varsayarsak 40 yaşındadır. 15 Eylül 1980 doğumludur.



Ayşe Koçovalı'nın Oynadığı Dizi ve Filmler

Kirpi
Melekler ve Kumarbazlar
Eve Giden Yol-1914
Karılar Koğuşu
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
Ihlamurlar Altında
Vazgeç Gönlüm
Kayıp Aranıyor
Aşk Ekmek Hayaller
Çember
Çukur





Yorum Gönder

0 Yorumlar