Sinan Kimdir? Aşk 101 Sinan Gerçek Adı Nedir?

SİNAN KİMDİR? AŞK 101 SİNAN GERÇEK ADI NEDİR?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Sinan kimdir, Sinan gerçekte kimdir, Sinan'ın gerçek adı nedir, Sinan gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


sinan
Sinan


Sinan Kimdir?


Sinan'ın annesi ve babası boşanıp ayrı ayrı hayat kurdukları için Sinan dedesiyle beraber yalnız yaşamak durumunda kalmıştır. Annesi ve babası Sinan'ı o kadar çok boşluyorlardı ki Sinan'ın hayatıyla ilgili hiçbir şey bilmiyorlardı.


sinan
Sinan


 Bu durum Sinan'ı ne kadar üzse de bu durumunda hiç kimseye bahsetmeyerek kendisi çözmeye çalışıyor. Sinan çok kitap okuyan biri olduğu için olaylara felsefi bir gözle bakıyor. Dedesinin ölümüyle beraber ailesi evi satılığa çıkarmaya karar veriyor. Sinan ailesine bu durumu halledebileceğini söylese de aslında kalacak yeri yoktu.


sinan
Sinan


 Bu yüzden okulun deposunda yaşamaya başladı. Bu durum zamanla o kadar çok ağrına gitmeye başladı ki sarhoş durumdayken intihar etmeye çalıştı fakat bunu arkadaşlarından Kerem görüp fark etti ve onu kurtardı. Sinan lise döneminde çok kötü şeyler yaşasa da ruh eşini bulabilmiş ve bir şekilde işleri yoluna sokmayı başarmıştı.


Sinan'ın Gerçek Adı Nedir?


Sinan karakterini canlandıran oyuncumuzun adı Mert Yazıcıoğlu dur.


Sinan Gerçekte Kaç Yaşındadır?


Tarihin güncel olduğunu varsayarsak 28 yaşındadır. 10 Mayıs 1993 doğumludur.


Sinan'ın Oynadığı Dizi ve Filmler


Dedemin İnsanları
İyi Oyun
Kayıp Şehir
Karagül
Umuda Kelepçe Vurulmaz
Mehmed: Bir Cihan Fatihi
Bir Litre Gözyaşı
Bir Annenin Günahı
Aşk 101
Ölüm Zamanı

Yorum Gönder

0 Yorumlar