Derya Samanlı Kimdir? Sadakatsiz Derya Gerçek Adı Nedir?

 

derya samanlı
Derya Samanlı


Derya Samanlı Kimdir? Sadakatsiz Derya Samanlı Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Derya Samanlı kimdir, Derya Samanlı gerçekte kimdir, Derya Samanlı'nın gerçek adı nedir, Derya Samanlı gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Derya Samanlı Kimdir?


Derya Samanlı Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin kurgusal bir karakteridir. Kırk yaşında. Tekirdağ’da doğmuş büyümüş. Genç yaşında anne ve babasının ayrılması üzerine, annesiyle yaşamaya başlamış fakat bu yaşam küçük yerde çıkan dedikodular, annesinin onu tıp Fakültesi’nde okutabilmek için geç saatlere kadar çalışması gibi sebeplerle oldukça zorlayıcı olmuş. Her ne kadar çapkın bir kadın izlenimi çizse de içten içe evlenmekten korkuyor. Sıcakkanlı bir enerjisi var. Boşboğazlık eden, eğlenceli, komik bir kadın. Kendi yaralarını saklamak ve üzerine düşünmemek için, burnunu devamlı başkalarının hayatlarına sokuyor. Çocukluk arkadaşları Volkan, Bahar ve Mert onun için çok kıymetli çünkü bu hayatta onlardan başka kimsesi yok.


Derya Samanlı'nın Gerçek Adı Nedir?


Derya Samanlı karakterini canlandıran oyuncumuzun adı Özge Özder dir.


Özge Özder Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


1 Nisan 1978 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Ortaokul ve liseyi Özel Ankara Yükseliş kolejinde okudu. Ardından Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü derece ile kazandı ve eğitimini 2000 yılında tamamladı. Oyunculuk kariyerine BKM ile başlayan Özder, 2005 yılından beri İstanbul Şehir Tiyatroları'nda kadrolu olarak rol almaktadır.


özge özder
Özge Özder


Özge Özder'in Oynadığı Dizi ve Filmler


Ulan İstanbul
Kehribar
Umutsuz Ev Kadınları
Dudaktan Kalbe
Ömre Bedel,
Başka Semtin Çocukları,
Sıfır dediğimde,
İyi ki varsın,
Sınav,
Umut Adası,
Uy başuma gelenler,
Emret Komutanım
Haziran Gecesi
İyi aile robotu,
Estağfurullah Yokuşu,
Aşkın mucizeleri,
Hayat,
Ayşe,
Çifte Bela,
Dadı,
Yeditepe İstanbul,
Sonbahar kadınları
Ferhunde Hanımlar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar