Maksude Payidar Kimdir? Aziz Maksude Payidar Gerçek Adı Nedir?

 

maksude payidar
Maksude Payidar


Maksude Payidar Kimdir? Aziz Maksude Payidar Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Maksude Payidar kimdir, Maksude Payidar gerçekte kimdir, Maksude Payidar'ın gerçek adı nedir, Maksude Payidar gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Maksude Payidar Kimdir?


Maksude Payidar Show Tv'de yayınlanan Aziz dizisinin kurgusal bir karakteridir. Ben Maksude… Payidar ailesinin tek kızı. Babam Galip Bey’in göz bebeği, kardeşimin kıymetlisi… Sessiz içme kapanık uysal bir kızdım hep. Annesiz büyümenin tesellisini hep halamın göğsünde dindirmeye çalıştım. Babam her ne kadar annemin yokluğunu kapatmaya çalışsa da benim içimde kanayan bir yara olarak kaldı. Annesiz büyümenin tesiri ile hep bir yuva kurma hayaliyle yaşadım. Lakin olmadı. Babacığım öyle titriyordu ki üzerime ne kimselere vermeye kıyabiliyor ne de benden ayrılmaya gönlü razı oluyordu. Gel zaman git zaman yaşım evlenme çağını biraz geçti. Anladım ki babam biricik kızına kimseleri yakıştırmayacak… Kıyıp da el oğluna veremeyecek. Bende ilmek ilmek işlediğim nakışlarımı, özenle hazırladığım çeyizlerimi, kalan son umutlarımı kapattım sandığa. Nasibimde yokmuş dedim. Kaderime boyun eğdim. Ta ki onu görene kadar… Nasıl oldu anlamadan Mustafa’ya gönlümü verdim. Mustafa beş çocuklu, yoksul bir adamdı. Babamın paşazadelere, soylulara yakıştıramadığı kızı gidip sıradan hem de beş çocuklu bir adama gönlünü kaptırmıştı. Hiç ummazdım; Bir gün bizi aşkı uğruna geride bırakıp çekip giden annemi… 


Maksude Payidar'ın Gerçek Adı Nedir?


Maksude Payidar rolünü canlandıran oyuncumuzun adı Elif Sönmez dir.


Elif Sönmez Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


Tiyatro dekor tasarımcısı, sinema ve dizi film oyuncusu. 1978, İstanbul doğumlu. Milano Güzel Sanatlar Akademisi Heykel Bölümü mezunu. Burak Gürmeriç ile evlidir.

İlk olarak 2004 yılında Yağmur Zamanı adlı dizide oynadı. İlk ciddi oyunculuk deneyimini ise Dayan Yüreğim ve Karadayı dizileri ile yaşadı. 2018 yılında Tehlikeli Karım dizisinde Yasemin karakterini, 2020’de yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Cemile karakterini canlandırdı.


elif sönmez
Elif Sönmez


Elif Sönmez'in Oynadığı Dizi ve Filmler


Aziz (Maksude, TV Dizisi 2021)

Doğduğun Ev Kaderindir (Cemile, TV Dizisi 2020)

Tehlikeli Karım (Yasemin, TV Dizisi 2018)

Siyah İnci (Jale, TV Dizisi 2017-2018)

Dayan Yüreğim (Meral, TV Dizisi 2017)

Karadayı (İlknur Tiryaki, TV Dizisi 2012-2015)

Son (Gülden, TV Dizisi 2012-2013)

Gişe Memuru (Kenan’ın annesi, TV Dizisi 2010)

Sonsuz (Tuğçe, Sinema Filmi 2009)

Asi (Melek Doğan, TV Dizisi 2007-2009)

Yağmur Zamanı (TV Dizisi 2004)

Yorum Gönder

0 Yorumlar