Sedat Kimdir? Camdaki Kız Sedat Gerçek Adı Nedir?

 

sedat
Sedat


Sedat Kimdir? Camdaki Kız Sedat Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Sedat kimdir, Sedat gerçekte kimdir, Sedat'ın gerçek adı nedir, Sedat gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Sedat Kimdir?


Sedat Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin kurgusal bir karakteridir. Koroğlu ailesinin küçük oğludur. Babası tarafından “bir baltaya sap olamamakla” suçlanır. Annesi onu el bebek gül bebek büyüttüğü için rahata alışkındır, şımarıktır. Ama özünde sevgi dolu, kalbi kırık bir çocuktur. Babasına kendisini nasıl kanıtlayacağını bilememektedir. Babası tarafından evliliğe zorlanır ve kader karşısına Nalan’ı çıkarır.


Sedat'ın Gerçek Adı Nedir?


Sedat karakterini canlandıran oyuncunun adı Feyyaz Şerifoğlu dur.


Feyyaz Şerifoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


Feyyaz Şerifoğlu 7 Ağustos 1991, Rize Türk şarkıcı ve dizi oyuncusudur. O Ses Türkiye yarışmasına "İnci Tanem" adlı şarkıyla katılmıştır, "Gidene" adında bir single çıkardı. Kırmızı Oda dizisinde Can karakterini canlandıran Şerifoğlu, şu anda Camdaki Kız dizisinde Sedat Koroğlu karakterini canlandırmaktadır. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü mezunudur. Ayrıca Şerifoğlu, Ajda Pekkan'ın vokalistliğini de yapmaktadır.


feyyaz şerifoğlu


Feyyaz Şerifoğlu'nun Oynadığı Dizi ve Filmler


2013 O Ses Türkiye Kendisi Yarışmacı Star TV

2020-2021 Kırmızı Oda Can Konuk oyuncu TV8

2021- Camdaki Kız Sedat Koroğlu Başrol oyuncusu Kanal D

Yorum Gönder

0 Yorumlar