Sevda Erginci Kimdir? Nasıl Biridir? Neler Yapar?

 Sevda Erginci Kimdir? Nasıl Biridir? Neler Yapar?


Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere Sevda Erginci kimdir, Sevda Erginci nasıl biridir ve Sevda Erginci neler yapar gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


sevda erginci
Sevda Erginci


Sevda Erginci Kimdir?


Sevda Erginci 3/10/1993 te İstanbul'da doğdu. Boyu 159 kilosu 48 burcu terazi gözleri kahverengi babası Mardinli işletmeci annesi Makedonya göçmeni ev hanımı annesiyle babası ayrıldığında 3 yaşındaydı. Beni babam büyüttü dedi. Biri kız diğeri erkek kendisinden küçük 2 kardeşi var çocukken sokakta olmayı çok severdi. Eve zor sokarlardı eğitiminde dans üzerine hayalleri vardı. 3 Yıl flamenko yaptı lisede okul tiyatrosundaydı ben bu işi yapacağım dedi. 15 Yaşında bir tiyatro grubu ile çalışmaya başladı. 1,5 Yıl oyunculuk eğitimi aldı. Sonra bir çocuk oyununda oynadı. 16 Yaşında tanıştığı kenter in öğrencisi oldu. Kenter Tiyatrosu'nda çalıştı. Tiyatro sahnesinde Ozan Güven’in dikkatini çekti. Ozan Güven’in tavsiyesiyle ilk koyu kırmızı adlı dizide oynadı. Konservatuara gitmeyi düşünmüyorum işin sahada usta çırak ilişkisi içinde öğrenildiğini düşünüyorum. Hayvanlara eziyet edenlerle derdim var diyor. Kadınlara kaba kuvvet uygulayanlara çok tepkili haksızlığa tahammülü yok adaletin olmadığı her durum beni çok sinirlendirir diyor. Özellikle vicdanlarına unutanlar da derdi olduğunu söylüyor. Sahte olan her şey ve herkes midesini bulandırıyormuş.


sevda erginci
Sevda Erginci


 Kendine gereksiz anlamlar yükleyenler den hoşlanmıyor. Hep sade kalmaya özen gösteriyor. Sivri köşelerim yok zaten sakin bir kişiliğim diyor. Hırslı bir insan fakat anası var bunu daha ahlaki sınırlar içinde yaşamaya çalışıyorum diyor. Estetik çok makyaj bana güzel değil kirli geliyor diyor. O yüzden olabildiğince doğal kalmaya çalışıyormuş. İnsanları kusurlarıyla seviyorum. Bana öyle tipler güzel geliyor diyor. Taksici de etkilendiği şey zeka ve beceri görünüş ondan sonra geliyormuş. Sevmediğim yönleri zor karar vermesi detaycı ve tedirgin olmasın aşk kıskançlığı a bakmayan biri baskıcı kısıtlayıcı biri değil özgür kalmaktan ve özgür bırakmaktan yana sosyal medyada hiç arası yok çok yemek yiyen biri ama kilo almıyor. Hayatım boyunca da hiç spor yapmadım diyor. Çok evcimen biri genelde evde vakit geçirir kedileri ile oynayarak yemek yaparak dinleniyor. Yemek yapmayı çok seviyor. İleriki zamanlarda aşçılık eğitimi almak istiyor. Çalışmadığı zaman depresyona giriyormuş aylarca boş kalıp dinlemeyi sevmiyor. Bir dönem piyano eğitimi almış ses eğitimi alıp şarkı söylemek de planları arasında ilk sinema filmi uzaklarda aramam yasak elma'da Zeynep karakteriyle büyük beğeni aldı. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar