Deva Nakkaşoğlu Kimdir? Deva Nakkaşoğlu'nu kim oynuyor?

Deva Nakkaşoğlu
Deva Nakkaşoğlu


Deva Nakkaşoğlu Kimdir? Deva Nakkaşoğlu'nu kim oynuyor?


Deva Nakkaşoğlu, FOX TV'nin yeni dizisi Gülcemal'in başrol karakterlerinden biridir. Deva, adı gibi dertlere çare, yanında durduğuna derman olan güzeller güzeli bir kızdır. Babasının kızı olan Deva, gözü kara, inatçı ve savaşçı bir ruha sahiptir. Deva Nakkaşoğlu'nu canlandıran oyuncu ise Melis Sezen'dir.

Melis Sezen kimdir?


Melis Sezen, 1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine 2012 yılında Koyu Kırmızı dizisiyle başlamıştır. Daha sonra Benim Adım Gültepe, Kiralık Aşk, İstanbullu Gelin, Sen Anlat Karadeniz, Leke ve Sadakatsiz gibi dizilerde rol almıştır. Melis Sezen aynı zamanda tiyatro ve sinema oyuncusudur. Son olarak Gülcemal dizisinde Deva Nakkaşoğlu karakterine hayat vermektedir.



Gülcemal dizisi nedir?


Gülcemal dizisi, FOX TV'de yayınlanan bir dram dizisidir. Dizinin konusu şöyledir: "Gülcemal, yıllar önce ailesini kaybeden ve babasının katilini arayan bir genç kadındır. Bir gün babasının katilinin izini bulur ve intikam almak için onun yanına gider. Ancak orada beklenmedik bir aşkla karşılaşır. Gülcemal'in hayatını değiştirecek olan bu aşkın adı ise Deva'dır. Deva, Gülcemal'in babasının katilinin oğludur. Gülcemal ve Deva arasında tutkulu bir aşk başlar ama bu aşkın önünde büyük engeller vardır. Gülcemal intikamını alabilecek mi? Deva babasının suçunu öğrenecek mi? Gülcemal ve Deva aşklarını koruyabilecekler mi?"

Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosu kimlerdir?


Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer almaktadır:

- Murat Ünalmış (Gülcemal)
- Melis Sezen (Deva Nakkaşoğlu)
- Ufuk Ergin (Pehlivan Mustafa)
- Ceyda Ateş (Selin)
- Burak Tamdoğan (Kerim)
- Ayça Varlıer (Neslihan)
- Ebru Nil Aydın (Zeynep)
- Özgür Özberk (Mehmet)
- Ece Çeşmioğlu (Ece)
- Cansu Fırıncı (Ayça)
- Efe Tunçer (Efe)
- Serhat Parıl (Cihan)
- Sibel Taşçıoğlu (Neriman)

Gülcemal dizisi ne zaman yayınlanıyor?


Gülcemal dizisi her perşembe akşamı saat 20:00'de FOX TV'de izleyicilerle buluşuyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar