Ego Dizisindeki Elif Demir Kimdir? EGO Elif Gerçek Adı Nedir?

Ego Dizisindeki Elif Demir Kimdir?

Ego dizisi, Fox TV'de yayınlanan ve izleyicilerin ilgisini çeken bir dram dizisidir. Dizinin başrollerinde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen ve Rüya Helin Demirbulut yer alıyor. Dizinin konusu ise şöyle: Erhan ve Sibel, birbirlerine aşık iki gençtir. Ancak Erhan'ın babası Cemal, Sibel'in babası Hüseyin'in rakibi olan bir iş adamıdır. Bu yüzden Erhan ve Sibel'in aşkı engellenmeye çalışılır. Erhan ve Sibel, kaçarak evlenmeye karar verirler. Ancak bu sırada Erhan'ın eski sevgilisi Elif de ortaya çıkar. Elif, Erhan'ı hala sevmektedir ve onu geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Peki, Ego dizisindeki Elif Demir kimdir? Elif Demir karakterini canlandıran Rüya Helin Demirbulut kimdir? İşte merak edilenler...


EGO Elif Demir
EGO Elif Demir



Elif Demir, Ego dizisinin en önemli karakterlerinden biridir. Elif, aşktan evlenen sevgi dolu bir çiftin ilk çocuğudur. Sevgi ve özenle büyütülmüş, ilkokuldayken küçük kardeşi Arda doğduğunda kıskançlık duymamış, onu sevmiş ve korumuştur. Annesinin huylarını almıştır belli ki. Şefkatli, anaç bir doğası vardır. Huzuru ve mutluluğu önemser. Hayattan maddi beklentileri yoktur. Ne fazla paraya ne de lükse ihtiyacı vardır. Çocuklarla ilişkisi çok iyidir. Bu yüzden anaokulu öğretmeni olmuştur.

Elif'in hayatının en büyük aşkı ise Erhan'dır. Elif ve Erhan, üniversitede tanışmış ve birlikte olmuşlardır. Ancak Erhan'ın babası Cemal'in baskısı yüzünden ayrılmak zorunda kalmışlardır. Elif, Erhan'ı hiç unutamamış ve onu hala sevmektedir. Erhan'ın Sibel ile evleneceğini öğrendiğinde ise büyük bir şok yaşamıştır.

Elif, Erhan'ı geri kazanmak için her yolu denemektedir. Sibel'in teklifiyle birlikte Erhan'la ilişkilerinde yaşadıkları travmanın ardından Elif'in omuzlarına çok yük biner. Elif bu yüklerin altında ezilmemek için çırpınırken karakterinde yaşadığı kırılmalar onu değiştirmeye başlayacaktır.

Ego Dizisindeki Elif Demir Kimdir? EGO Elif Gerçek Adı Nedir?


Rüya Helin Demirbulut ise Ego dizisindeki Elif Demir karakterini başarıyla canlandıran genç ve güzel bir oyuncudur. 1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Rüya Helin Demirbulut, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar