Seyran Şanlı Kimdir? Yalı Çapkını Seyran'ı Kim Oynuyor?

Yalı Çapkını Dizisindeki Seyran Şanlı Kimdir? Yalı Çapkını Seyran'ı Kim Oynuyor?

Yalı Çapkını, Star TV'nin yeni sezon dizilerinden biri. Dizinin başrolünde Seyran Şanlı adlı genç ve güzel bir kız var. Peki Seyran kimdir? Yalı Çapkını Seyran'ı kim oynuyor? İşte merak edilenler...
Seyran Şanlı
Seyran Şanlı

Yalı Çapkını Dizisindeki Seyran Şanlı Kimdir?


Seyran Şanlı, Kazım ve Esme'nin küçük kızıdır. Ablası gibi Antep'in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. En az ablası kadar güzel ve eğitimlidir. Okuyup kendi ayakları üzerinde durmanın hayalini kurar. Merhametli, sevgi dolu ama yeri geldiğinde de hırçınlaşabilen bir kızdır. İnatçılığı ve azmiyle kendi hayatının kontrolünü eline almak için mücadele etmekten asla vazgeçmez.

Yalı Çapkını Dizisindeki Seyran'ı Kim Oynuyor? Seyran'ın Gerçek Adı Nedir? Seyran'ı Kim Oynadı? Seyran Canlandıran


Yalı Çapkını Seyran Şanlı'yı canlandıran oyuncu ise Afra Saraçoğlu'dur. Afra Saraçoğlu, 1997 yılında Balıkesir Edremit'te doğmuştur. Selânik ve Girit kökenli bir aileden gelmektedir. İlköğretim ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlamıştır. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü kazanmıştır.

Afra Saraçoğlu Kimdir? Yalı Çapkını Dizisindeki Seyran'ı Canlandıran Afra Saraçoğlu Kimdir?


Afra Saraçoğlu, oyunculuk kariyerine 2016 yılında İkinci Şans filmi ile başlamıştır. Fotoğrafını Özcan Deniz'e gönderip, rol için deneme çekimine çağrılmasıyla bu fırsatı yakalamıştır. Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı filmde Afra, Yeşilçay'ın kızını oynamıştır.

Afra Saraçoğlu, daha sonra Kötü Çocuk filminde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşmıştır. 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları adlı dizide Ece karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında Hummel'ın ve Pantene'in marka yüzü olmuştur. Aynı yıl İyi Oyun ve Aşk Bu Mu? filmlerinde rol almıştır.

Afra Saraçoğlu, 2019 yılında Kardeş Çocukları dizisinde Hayat karakterine hayat vermiştir. 2020 yılında Öğretmen dizisinde Zeynep rolünü üstlenmiştir. 2021 yılında ise Çağan Irmak'ın yönettiği Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşmıştır.

Afra Saraçoğlu, ayrıca Cornetto ve Koton markalarının yüzü olmuştur. Nurgül Yeşilçay ile birlikte Bir Barda Bir Gece oyununda yer almıştır. 2018 yılından bu yana İyi Oyun filminde başrolü paylaştığı oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile birliktedir.

Afra Saraçoğlu, 1.70 metre boyunda, 48 kilo ve yay burcudur. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar