Sibel Koraslan Kimdir? Sibel Koraslan'ın gerçek ismi nedir?

Sibel Koraslan
Sibel Koraslan


Sibel Koraslan Kimdir? Sibel Koraslan'ın gerçek ismi nedir?


Sibel Koraslan, FOX TV'nin yeni dizisi EGO'nun başrol karakterlerinden biridir. Sibel Koraslan'ı canlandıran oyuncu ise Melisa Aslı Pamuk'tur. Peki Sibel Koraslan kimdir? Sibel Koraslan'ın gerçek ismi nedir? İşte detaylar...

Sibel Koraslan, EGO dizisinde Koraslan ailesinin ortanca kızıdır. Aile içinde genelde denge görevini üstlenmiştir. Babasına karşı gerekli isyanları yapan hep Sibel olmuştur. Müdanasız, inandığını savunan güçlü bir karakteri vardır. Kendine güvenir. Zekasının ve becerilerinin farkındadır.

Üniversiteden sonra, annesinin onu aile kurması için yönlendirme çabalarına rağmen kariyerini ve iş hayatını asla geri plana atmamıştır. İş hayatında da özel hayatında da mükemmeliyetçidir. Hatalara karşı tahammülü yok denecek kadar azdır.

Sibel'in karakterinin büyük kırılması, geçmişte Cüneyt'le yaşadığı travmatik ilişki sonucunda gerçekleşmiştir. Cüneyt'ten sonra Sibel hiçbir erkeğe güvenmemiş, ilişki yaşayamamıştır. Kendini tamamen iş hayatına adamış, ideallerinin peşinde gece gündüz çalışmıştır.

Babasının şirketinden hariç onun itirazlarına rağmen moda sektörüne girmiş, bu alanda da kendini kanıtlamayı hedeflemektedir. Sibel'in çocuk sahibi olmak için üç ay zamanı olduğunu öğrenmesi hayatının ikinci büyük kırılımı olur. Kendi içinde sorgulamaktan hep kaçındığı konuyla yüz yüzedir. Cüneyt'ten sonra bir gün aile kurma hayalini de rafa kaldırdığını kabullenir Sibel. Şimdi o hayalleri raftan indirmelidir. Ancak bunu aşk olmadan yapamayacağını bilir. Herhangi bir adamın çocuğuna annelik etmek istememektedir. O gerçek bir aile istemektedir.

Ona arzuladığı bu gerçek aileyi verebilecek adamın Erhan olduğuna karar verdiğinde onu kazanmak için sıra dışı bir strateji belirleyecektir.

Sibel Koraslan'ın gerçek ismi Melisa Aslı Pamuk'tur. Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 yılında Belçika'nın Brüksel şehrinde doğmuştur. Türk baba ve Hollandalı anne kızıdır. 2011 yılında Türkiye Güzeli seçilmiştir. 2016 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olmuştur. Oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2013 yılında Karagül dizisinde yaşamıştır. Daha sonra Kara Sevda, Çarpışma ve Kuruluş Osman gibi dizilerde rol almıştır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar