Ezgi Can Ural Kimdir

Ezgi Can Ural
Ezgi Can Ural



Ezgi Can Ural Kimdir? Hakan Ural’ın Eşi Kimdir?


Ezgi Can Ural, Türk dizi ve sinema oyuncusu Hakan Ural’ın eşidir. Ezgi Can Ural, 1984 yılında İstanbul’da doğdu. Saray Halı’nın sahibi iş adamı Necati Kurmel’in torunudur. 2002 yılında Hakan Ural ile sevgili olan çift, 2005 yılında evlenmiştir. Ezgi Can Ural’ın eşi Hakan Ural, 1988 yılında Sibel Can ile evlenmiş ve bu evliliği 1999 tarihinde son bulmuştur. Hakan Ural’ın Sibel Can’dan Melisa ve Engincan adında iki çocuğu vardır. Ezgi Can Ural ve Hakan Ural’ın ise Gisella adında bir kızı vardır.

Ezgi Can Ural, mesleği hakkında çok fazla bilgi vermemiştir. Ancak sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflarda modellik yaptığı anlaşılmaktadır. Ezgi Can Ural, güzelliği ve zarafetiyle dikkat çekmektedir. Eşi Hakan Ural ile uyumlu bir çift oldukları görülmektedir. Ezgi Can Ural, eşinin koronavirüs hastalığına yakalanması sonrasında ona destek olmuş ve sağlık durumu hakkında bilgi vermiştir.

Ezgi Can Ural, hayatını İstanbul’da sürdürmektedir. Eşi Hakan Ural ile birlikte Kanal D ekranlarında yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programını sunmaktadır. Ezgi Can Ural, programda magazin gündemine dair yorumlar yapmaktadır. Ezgi Can Ural, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de katılmaktadır. Ezgi Can Ural, hayvan hakları savunucusu olduğunu belirtmiştir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar