Nail Özhan Kimdir? Onkolog Dr. Nail Özhan

Nail Özhan
Nail Özhan



Nail Özhan Kimdir? Denizli Onkolog Uzm. Dr. Nail Özhan Hakkında


Nail Özhan, 1987 yılında Hollanda'da doğmuş ve 2011 yılında Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. İç Hastalıkları ve Medikal Onkoloji ihtisasını Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır. 2023 itibariyle Denizli Özel Egekent Hastanesi'nde Tıbbi Onkoloji uzmanı olarak çalışmaktadır.

Nail Özhan, meme kanseri, kolorektal kanser, mide kanseri, akciğer kanseri, prostat kanseri, gastrointestinal sistem kanserleri, genitoüriner kanserler, jinekolojik kanserler, cilt kanserleri, beyin tümörleri ve baş boyun kanserleri gibi birçok kanser türüne ilgi duymakta ve tedavi etmektedir. Hastalarına en güncel ve en uygun tedavi seçeneklerini sunmak için sürekli kendini geliştirmekte ve araştırmalara katılmaktadır.

Nail Özhan'ın hastaları tarafından yapılan yorumlar da onun başarılı ve sevgili bir doktor olduğunu göstermektedir. Hastaları onun sabırlı, naif, ilgili, açıklayıcı, dikkatli ve güvenilir bir hekim olduğunu belirtmektedir. Hastalarının sağlığına kavuşması için elinden geleni yapan Nail Özhan, aynı zamanda hastalarının psikolojik olarak da desteklenmesini sağlamaktadır.

Nail Özhan ile tanışmak ve randevu almak için Denizli Özel Egekent Hastanesi'ni ziyaret edebilirsiniz. Nail Özhan'ın çalıştığı Denizli Özel Egekent Hastanesi'nin adresi Sırakapılar Mahallesi 495. Sokak No:27 Denizli'dir. Nail Özhan'a ulaşmak için Egekent Hastanesi'nin (0258) 263 51 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar