Arda Turan kimdir, transfermarkt, kaç yaşında, istatistikleri, hangi takımda, evli mi, bank?

Arda Turan
Arda Turan

Arda Turan kimdir, transfermarkt, kaç yaşında, istatistikleri, hangi takımda, evli mi, bank, sinem kobal, eyüpspor, kitap, eşi?


Türk futbol tarihinin en başarılı ve en tartışmalı isimlerinden biri olan Arda Turan, 30 Ocak 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Arda, 2004 yılında A takıma yükseldi ve 2009 yılına kadar sarı-kırmızılı formayı giydi. Bu süreçte Galatasaray'ın dört kez şampiyon olmasında önemli rol oynadı.

2009 yılında İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer olan Arda Turan, burada da büyük başarılar elde etti. Atletico Madrid ile birer kez La Liga, Copa del Rey, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Ayrıca 2014 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynama başarısı gösterdi.

2015 yılında Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, burada beklediği çıkışı yapamadı ve sadece 55 maçta forma giyebildi. Barcelona ile ikişer kez La Liga ve Copa del Rey şampiyonluğu yaşadı.

2018 yılında Türkiye'ye dönen Arda Turan, Medipol Başakşehir'e kiralandı. Burada da istikrarlı bir performans sergileyemedi ve birçok skandala imza attı. 2020 yılında Galatasaray'a geri dönen Arda Turan, burada da eski günlerini aradı.

2021-2022 sezonunda Eyüpspor'a transfer olan Arda Turan, bu takımla TFF 1. Lig'de mücadele ediyor. Şu ana kadar Eyüpspor formasıyla 10 maçta 2 gol attı.

Arda Turan'ın transfermarkt değeri 500 bin euro olarak gözüküyor. Kariyerinde toplam 573 maçta 103 gol ve 131 asist kaydetti.

Arda Turan evli mi?

 2018 yılında nikah masasına oturan Aslıhan Doğan ile Arda Turan çifti, oğulları Hamza Arda'yı aynı yıl ekim ayında, Asil Aslan'ı ise 2020'de kucaklarına aldı.

Arda Turan bank meselesi nedir?

 Arda Turan, 2018 yılında ünlü şarkıcı Berkay ile girdiği kavgada silahını ateşleyerek Berkay'ın burnunu kırdığı için hakkında dava açıldı. Arda Turan, bu olaydan dolayı Berkay'a 2 milyon TL tazminat ödemek zorunda kaldı.

Arda Turan kitap yazdı mı? Arda Turan, 2013 yılında "Arda'dan Hikayeler" adlı bir kitap yayınladı. Kitapta futbol kariyerinin yanı sıra çocukluk anılarına ve hayata bakışına yer verdi.

Arda Turan'ın eski sevgilisi Sinem Kobal kimdir? 

Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Oyunculuk kariyerine çocuk yaşta başlayan Sinem Kobal, birçok dizi ve filmde rol aldı. En çok "Selena" ve "Romantik Komedi" dizileriyle tanındı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar