Mauro Icardi kimdir, istatikleri, transfermarkt, kaç yaşında, eşi?

Mauro Icardi
Mauro Icardi



Mauro Icardi kimdir, istatikleri, transfermarkt, kaç yaşında, eşi, instagram, hangi takımda, nereli, galatasaray, haberleri?


Mauro Icardi, Arjantinli profesyonel futbolcudur. Şu anda Fransa'nın Paris Saint-Germain takımında forvet olarak oynamaktadır. Ayrıca Arjantin milli takımının da üyesidir.

Icardi, 19 Şubat 1993'te Rosario'da doğdu. Futbola 9 yaşında Vecindario kulübünde başladı. 2008 yılında Barcelona'nın altyapısına transfer oldu. 2011 yılında Sampdoria'ya kiralandı ve ertesi yıl bonservisiyle birlikte İtalya'ya taşındı. 2013 yılında Inter'e transfer oldu ve burada kaptanlık da yaptı. 2019 yılında PSG'ye kiralandı ve 2020 yılında 50 milyon euro karşılığında Fransız kulübüne katıldı.

Icardi, kariyeri boyunca 350 maçta 191 gol attı ve birçok ödül kazandı. Serie A'da gol kralı oldu, Coppa Italia'da final oynadı, Ligue 1'de şampiyonluk yaşadı ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final gördü. Arjantin milli takımıyla ise 8 maçta 1 gol kaydetti.

Icardi'nin eşi Wanda Nara'dır. Wanda, Icardi'nin eski takım arkadaşı Maxi Lopez'in eski eşidir. Bu nedenle Icardi ve Lopez arasında büyük bir tartışma çıkmıştır. Icardi ve Wanda'nın beş çocuğu vardır: Valentino, Constantino, Benedicto, Francesca ve Isabella. Icardi'nin instagram hesabı @mauroicardi'dir ve 7.8 milyon takipçisi vardır.

Icardi'nin transfermarkt değeri 55 milyon eurodur. Sözleşmesi 2024 yılına kadar PSG ile devam etmektedir. Icardi'nin Galatasaray ile ilgili bir bağlantısı yoktur. Ancak geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın eski oyuncusu Radamel Falcao ile PSG'nin Şampiyonlar Ligi maçında karşılaştı ve fotoğraf paylaştı.

Icardi hakkındaki son haberler ise şöyle: Icardi, PSG'nin son lig maçında Nice'e karşı bir gol attı ve takımının 3-0 galip gelmesine katkıda bulundu. Icardi, bu sezon sakatlıklar nedeniyle sadece dokuz maçta forma giyebildi ve dört gol attı. Icardi, PSG'nin teknik direktörü Mauricio Pochettino ile iyi bir ilişki içinde olduğunu ve takımda kalacağını söyledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar