Dündar Bey Kimdir? Dündar Bey Gerçekte Kimdir? Dündar Bey Gerçekte Kaç Yaşındadır? (Kuruluş Osman)

DÜNDAR BEY KİMDİR? DÜNDAR BEY GERÇEKTE KİMDİR?DÜNDAR BEY GERÇEKTE KAÇ YAŞINDADIR?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Dündar Bey Kimdir, Dündar Bey gerçekte kimdir, Dündar Bey'in gerçek adı nedir, Dündar Bey gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


dündar bey
Dündar Bey


Dündar Bey Kimdir?


Dündar Bey Süleyman Şah'ın en küçük oğludur. Yani Ertuğrul Gazi'nin kardeşidir. Zamanında Ertuğrul Gazi diğer kardeşleriyle ters düşüp farklı şeyler için gayret içerisine girdiklerinde Ertuğrul Gazi kendisine inanlar ile birlikte obadan ayrılmıştı. Kendisine inanlardan biride Dündar Bey idi. Dündar Bey o zamanlar küçük olduğu için hatalar yapıyordu.


dündar bey
Dündar Bey


 Bir keresinde onun büyük hatasına şahit olan Ertuğrul Gazi onu diğer kardeşlerinin yanına göndererek cezalandırmıştı. Fakat daha sonra öfkesi azaldığı için Dündar Bey obaya geri döner. Dündar Bey abisi Ertuğrul Gazi'nin yanında olmuştur hep fakat onun ölümünden sonra Bey olma hırsına yenilip sürekli düşmanla işbirliği yapar oldu. Bey olmak için elinden geleni yapsa da bir türlü beceremedi ve Osman Gazi bey seçilmişti.


dündar bey
Dündar Bey


 Daha sonra daha çok hırslanıp Osman Gazi'ye kin tuttu. Bunu belli etmeyerek ona biat eder gibi gözükmek istedi. Çünkü artık o bir beydi açıktan ona karşı gelmek saçma olacağı için arkasından iş çevirmeyi tercih etti. Düşmanla yaptığı işbirlikleri ortaya çıkınca deliye dönen Osman Gazi bu olan bitenleri diğer kardeşlerine anlattı. Ortak karar ile infaz edilmesine karar verdiler. Suçu ispatlanan Dündar Bey Osman Gazi'nin oku kalbine atmasıyla infaz edildi.


Dündar Bey'in Gerçek Adı Nedir?


Dündar Bey rolünü canlandıran oyuncumuzun adı Ragıp Savaş dır.


Dündar Bey Gerçekte Kaç Yaşındadır?


Tarihin güncel olduğunu varsayarsak 54 yaşındadır. 24 Ekim 1966 doğumludur.


Dündar Bey'in Oynadığı Dizi ve Filmler


Yangın Ayşe
Dişi Kuş
Neredesin Firuze
Gönül
Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?
Son Osmanlı Yandım Ali
Polis
Kurtlar Vadisi Pusu
Sen Harikasın
Herkes mi Aldatır?
Kirli Beyaz
Ya Sonra
Çınar Ağacı
Türkan
Canan
Ölene Kadar
İsimsizler
Kuruluş Osman

Yorum Gönder

0 Yorumlar