Efnan Kimdir? Aziz Dizisi Efnan Gerçek Adı Nedir?

Efnan
Efnan


Efnan Kimdir? Aziz Dizisi Efnan Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. Bu yazıda Show TV'de yayınlanan Aziz dizisindeki Efnan karakterinden bahsedeceğiz. Efnan kimdir, efnan gerçek adı nedir, efnan kim oynuyor, kaç yaşında, nereli gibi sorularınızın cevabı burada.

Efnan Kimdir?


Efnan, Show TV'de yayınlanan Aziz dizisinde kurgusal bir karakterdir. 

Efnan benim adım… Efnan cennetteki güzel gözlü kız demek… Anam cehennem gibi bi evde dünyaya getirmiş. Açlığın, fakirliğin, zulmün içene… Anam koymuş adımı. Dünyada veremediği cenneti adımda yaşatsın istemiş. Küçücüktüm öksüz kaldım. Ama söz verdim ben ağlamaycam, o zalım babama inat  gülecem diye anamın mezarı başında. Talihim de hep kaş çatacak değil ya bana, elbet bir yerde gülecek yüzüme gülecek dedim. Gülmedi. Yokluk, sefalet, eziyet yakamı bırakmadı. Ben hep bir gün biri gelecek dedim. Gelip beni bu cehennemden çıkaracak. Aziz’i gördüğüm vakit anladım. O benim kalu beladan alnıma yazılandır. Allah’a yemin ettim o gece. “Ondan başkasını sevmeyeceğim.” Bildim. Kader bizi bir daha karşılaştıracaktı. Bir gün döndü geldi. O gündür benim bütün bayramlarım. Lakin ben onun dünyasında bir diken, bahçesinde bir bataklık gülü gibi kalacağımı, kalbimin böyle acıyıp parça parça olacağını nereden bilecektim?

Efnan
Efnan


Efnan Gerçek Adı Nedir? Efnan'ı Kim Oynuyor? Kaç Yaşında?


Show TV'nin Aziz isimli dizisinde Efnan karakterini Simay Barlas canlandırmaktadır.

Simay Barlas, 5 Mayıs 1998'de İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine 2014'te Paramparça isimli dizi ile başlamıştır. Daha sonra birçok dizide yer almıştır. Oynadığı diğer diziler aşağıdadır.

Simay Barlas Oynadığı Diziler


2013 Paramparça
2016 Hayat Bazen Tatlıdır
2017 Adı Efsane
2019 Zalim İstanbul
2020 Bir Annenin Günahı
2021 Aziz

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar