Adem Payidar Kimdir? Aziz Adem Payidar Gerçek Adı Nedir?

 

adem payidar
Adem Payidar


Adem Payidar Kimdir? Aziz Adem Payidar Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Adem Payidar kimdir, Adem Payidar gerçekte kimdir, Adem Payidar'ın gerçek adı nedir, Adem Payidar gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Adem Payidar Kimdir?


Adem Payidar Show Tv'de yayınlanan Aziz dizisinin kurgusal bir karakteridir. Ben Adem Payidar… Galip Payidar’ın biricik oğlu… Tüm hayatım bu… Galip Payidar’ın oğlu olmaktan, asil soyadımdan başka bir vasfım yok benim. Kaderim o kuyuya düştüğüm gün değişti… Öyle korkmuştum ki oradan sadece bedenim çıkmış tüm benliğimi o karanlık kuyunun dibinde bırakmıştım… O günden sonra hayattan payıma düşen sadece yenilgi, hüsran oldu. Aziz hep ailenin cesur oğlu bense korkak zayıf çocuğu olarak zihinlere kazındım… Her şeyin en iyisi Aziz’in oldu. Ses etmedim… Ta ki gönlüm aşka düşene kadar. Kara sevdaydı benimki… Aziz’in ona olan aşkı neydi ki? Ben onu Mecnun’un Leyla’yı, Ferhat’ın Şirin’i, Kerem’in Aslı’yı sevdiği gibi sevdim… Öl dese ölecek, servetimi, canımı, gururumu ayaklarının altına serecek kadar sevdim… Çekip vursa beni, ölümüm Dilruba’nın elinden oldu diye sevinecektim… Aklını kaybetmiş gibi, bütün hücrelerimle sevmekti benimkisi… Anladım… Dilruba yoksa yaşamak haram bana… Dilruba’yı asla bırakmayacağım… Onun için  Aziz’le, kardeşim dediğim adamla  savaşacağım ve bu öyle bir savaş ki Dilruba’ya giden yolda benim için her şey mubah olacak….


Adem Payidar'ın Gerçek Adı Nedir?


Adem Payidar karakterini canlandıran oyuncumuzun adı Güven Murat Akpınar dır. 


Güven Murat Akpınar Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


Güven Murat Akpınar, 1 Ocak 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ardahan’lıdır. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. 2011 yılında rol aldığı Bizim Yenge dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; Suskunlar dizisi ile tanınmaya başlamıştır. İstanbul Sokakları, Boynu Bükükler, Urfalıyam Ezelden, Suskunlar ve Bizim Yenge dizilerinde rol almıştır. Star Tv’de yayınlanan; başrolü Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda yer almakta ve Osman karakterini canlandırmaktadır. Güven Murat Akpınar, 1.82 metre boyunda, 78 kilo ve Oğlak burcudur.


güven murat akpınar
Güven Murat Akpınar


Güven Murat Akpınar'ın Oynadığı Dizi ve Filmler


2018 – Ailecek Şaşkınız (Emre) (Sinema Filmi)
2017 – İstanbullu Gelin (Osman) (TV Dizisi)
2016 – İstanbul Sokakları (Mestan) (TV Dizisi)
2016 – Yok Artık 2 (İsmail) (Sinema Filmi)
2016 – Kocan Kadar Konuş: Diriliş (Emlakçı) (Sinema Filmi)
2014 – Urfalıyam Ezelden (Selahattin) (TV Dizisi)
2014 – Boynu Bükükler (Menderes)
2013 – Kadın İşi: Banka Soygunu (Ahmet) (Sinema Filmi)
2012 – Suskunlar (İbrahim) (TV Dizisi)
2013 – Böyle Bitmesin (Özgür) (TV Dizisi)
2011 – Bizim Yenge (Zafer) (TV Dizisi)

Yorum Gönder

0 Yorumlar