Kanye West'in Eşi Bianca Censori kimdir, yaş, boy, kilo, mesleği?

Bianca Censori

Kanye West'in Eşi Bianca Censori kimdir, yaş, boy, kilo, mesleği?

Kanye West, dünyaca ünlü rapçi, prodüktör ve moda tasarımcısı. Peki ya eşi Bianca Censori? Onun hakkında ne biliyoruz? Bu yazıda, Kanye West'in eşi Bianca Censori'nin hayatı, kariyeri ve ilginç bilgileri hakkında bilgi edineceksiniz.

Bianca Censori, 1992 yılında İtalya'nın Milano kentinde doğdu. Annesi bir avukat, babası ise bir mimardı. Çocukluğundan beri sanata ve müziğe ilgi duyan Bianca, liseyi bitirdikten sonra Milano'da bir sanat okuluna girdi. Burada resim, heykel ve fotoğrafçılık eğitimi aldı.

Bianca, 2014 yılında Kanye West ile tanıştı. Kanye West, Milano Moda Haftası'nda bir defileye katılmak için İtalya'ya gelmişti. Bianca ise o sırada bir sanat galerisinde çalışıyordu. Kanye West, galeriyi ziyaret ettiğinde Bianca'nın yaptığı bir resme hayran kaldı ve onunla tanışmak istedi. İkisi arasında kısa sürede bir aşk başladı.

Bianca ve Kanye, 2016 yılında Los Angeles'ta evlendiler. Düğünleri basına kapalıydı ve sadece yakın aile ve arkadaşlar katıldı. Çiftin şu anda iki çocuğu var: North (5) ve Saint (3).

Bianca Censori, hem sanatçı hem de iş kadını olarak başarılı bir kariyere sahip. Kendi adını taşıyan bir sanat galerisi açtı ve dünyanın dört bir yanından sanatçılara destek veriyor. Ayrıca Kanye West'in moda markası Yeezy'nin de ortağı ve yaratıcı direktörü. Bianca, Kanye ile birlikte tasarladığı giysileri ve ayakkabıları defilelerde sergiliyor.

Bianca Censori, güzelliği, zekası ve tarzıyla dikkat çeken bir isim. Yaşı 31, boyu 1.75 m, kilosu 55 kg. Mesleği ise sanatçı, iş kadını ve moda tasarımcısı. Kanye West'in eşi olarak tanınmasının yanında, kendi başına da saygın ve başarılı bir kişilik.

Yorum Gönder

0 Yorumlar