Billur Kimdir? Camdaki Kız Billur Gerçek Adı Nedir?

 

billur
Billur


Billur Kimdir? Camdaki Kız Billur Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Billur kimdir, Billur gerçekte kimdir, Billur'un gerçek adı nedir, Billur gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Billur Kimdir?


Billur Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin kurgusal bir karakteridir. Nalan’ın en yakın arkadaşıdır. Yakın olmalarının sebebi, birbirlerinin tam olarak zıddı olmalarıdır. Nalan, kendini Billur’un yanında iyi ve rahat hisseder. Billur için bu hayatta imkansız diye bir şey yoktur. Dünyanın dayattığı tüm kalıpları rahatça sorgulayabilen, açık fikirli biridir. Kendine her zaman çok özen gösterir.


Billur'un Gerçek Adı Nedir?


Billur karakterini canlandıran oyuncunun adı Merve Polat dır.


Merve Polat Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


1990 yılının Aralık ayında dünyaya gelen güzel oyuncu İstanbul doğumludur. 3 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu’dur. Eğitim döneminde bir hayli yaramaz olduğunu, ancak neşeli bir çocuk olduğunu dile getirmiştir. Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunudur. Ayrıca İstanbul Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans Programı Oyunculuk Bölümü’nü tamamlamıştır. Sinema ve dizi oyunculuğunun yanı sıra bir çok tiyatro oyununda sahne almıştır. Çok küçük yaşlardan itibaren hayatının her döneminde oyunculuğa büyük bir ilgi duymuştur.


merve polat
Merve Polat


Merve Polat'ın Oynadığı Dizi ve Filmler


DAFONE TV / Kafa Doktoru
Camdaki Kız (Billur)
Ankara’nın Dikmen’i
Günebakan
Melek ile Serhat
Çifte Saadet
Seni Kimler Aldı
VODAFONE TV / Kafa Doktoru

Yorum Gönder

0 Yorumlar