Fatih Mehmet Maçoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

 Fatih Mehmet Maçoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir, Fatih Mehmet Maçoğlu nerelidir ve Fatih Mehmet Maçoğlu kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


fatih mehmet maçoğlu
Fatih Mehmet Maçoğlu


Fatih Mehmet Maçoğlu Kimdir?


Fatih Mehmet Maçoğlu 20/12/1968 de havacılığın Çemberlitaş köyünde doğdu Bingöl sağlık meslek lisesini bitirdi. 25 Yıl sağlık memuru olarak çalıştı evli ve 2 çocuk babası 2014 te Tunceli ovacık Belediye Başkanı oldu. Türkiye'nin ilk tkp'li Belediye Başkanı ama açık otobüslerini 7/24 bedava yaptı. Otobüsler hem başkanın hem de halkın makam aracı belediyenin gelir ve gider belgelerinin şeffaflık adına halk ve paylaşıyor yerli üretime değer verir hazineye ait 650 dönümlük arazi tarımla değerlendirdi halk ile birlikte organik nohut kuru fasulye ve patates ektiler. Son model arabasıyla ekin toplar elde edilen gelirlerle öğrencilerin borçları karşılanır ihtiyacı olanlara ise bedava dağıtılır.


fatih mehmet maçoğlu
Fatih Mehmet Maçoğlu


 Organik bal üretimi de yapıyorlar kurdukları sitede% 100 doğal durumları uygun fiyata satıyorlar. İçinde 10000 kitap bulunan 2 tane kütüphane açtı bir saat kitap okuyana bir saat bisiklet bedava sadece çocuklar değil büyükler de bu durumdan gayet memnun Hopa'da sel felaketinden zarar gören halkta 2 tır yardım malzemesi yolladı. Ayda bir tüm halkı davet edip beraber kararlar alır çevre temizliği halk ve başkan önderliğinde yapılır. Birlikte orman yangınına müdahale ederler. Hakkında kitap yazıldı kitabın telif gelirleri olacak öğrencilerine burs olarak verilecek ortaokuldan beri futbol ile arası iyi olan bir Trabzonspor'lu 2019 yerel seçimlerinde Tunceli Belediye Başkanı seçildi. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar