Erşan Kuneri Seyyal Kimdir? Gerçek Adı Nedir?

Erşan Kuneri Seyyal
Erşan Kuneri Seyyal

Erşan Kuneri Seyyal Kimdir? Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli okurlar. Bu yazıda Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin Seyyal karakterinden ve onu canlandıran oyuncudan bahsedeceğiz.

Erşan Kuneri Seyyal Kimdir?


Erşan Kuneri dizisinin yayınlanmasının ardından pek çok kişi, dizi ile ilgili detayları merak etmeye başladı. Peki Erşan Kuneri Seyyal kimdir? Bugün Netflix'te yayınlanan ve oldukça iyi bir izlenme kitlesine ulaşan Erşan Kuneri dizinin oyuncuları da ilgi çeken konulardan oldu. Peki Erşan Kuneri'de en çok konuşulan oyunculardan biri olan Seyyal kimdir?

Seyyal, Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinde sarışın, güzel bir kadındır. Erşan'ın yakın dostlarındandır.

Seyyal
Seyyal

Erşan Kuneri Seyyal canlandıran kimdir? Gerçek Adı Nedir?


Seyyal karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya'dır. Türk Tv dizi ve sinema oyuncusudur. 23 Şubat 1988 tarihinde doğan Şahinkaya'nın doğum yeri Senegal'in başkenti Dakar olarak bilinmektedir. 15 yaşına kadar yurt dışında pek çok farklı yerde yaşayan Şahinkaya, anne ve babasının boşanmasının ardından Türkiye'ye yerleşmiştir. Burada da oyunculuğa merak saran Nilperi Şahinkaya pek çok önemli yapımda yer almıştır. Uzun süredir oyunculuk yapan Şahinkaya, oynadığı tüm sinema filmleri ve diziler ile ismini en çok konuşulanlar arasına yazdırmayı başarmıştır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar