Hazal Kaya Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Hayatı

 Hazal Kaya Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Hayatı


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Hazal Kaya kimdir, Hazal Kaya nerelidir ve Hazal Kaya kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


hazal kaya
Hazal Kaya


Hazal Kaya Kimdir?


Hazal Kaya 1/10/1990 da Gaziantep'te doğdu. Boyu 158 kilosu 50 55 gözleri yeşil burcu terazi annesi ve babası avukat İstanbul Balat'ta büyüdü. 4,5 Yaşında kemana 7 yaşında da baleye başladı. Gaziosmanpaşa ilköğretim Okulu'nda okudu. İstanbul İtalyan lisesi mezunu 6/2/2019 da Ali Atay ile evlendi. 2019 Yılında dünyaya gelen oğullarına Fikret Ali ismini verdiler Beşiktaş taraftarı küçük Prens'i okumak hep doğru karar vermesini sağlıyormuş. Sonunda bacağına dövme yapmış vücudunda en çok sevdiği yer alnındaki yara izi çocukken kafasını duvara çarpmış fazla kıskanç olduğumu düşünmüyorum.


hazal kaya
Hazal Kaya


 Daha çok sahip döneceğim diyor. Özgüvenli biri olduğunu düşünmüyor ailesinin boynunu eğmekten çok korkuyor boş zamanında dans eder. 15 Yaşından beri tango yapıyor keman çalmayı seviyor. Gardırobunda en çok şalvar üst solunum yolları hassas ilk işi cola turka reklam çekimleri İstanbul bilgi Üniversitesi performans bölümünde okudu. İyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmekte Birleşik Arap Emirlikleri kanallarında en fazla beğenilen Türk kadın sanatçılar anketinde dördüncü sırada yer aldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar