Cezayir Türk Kimdir? Cezayir Türk'ü Kim Oynuyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisindeki Cezayir Türk kimdir? Cezayir Türk'ü Kim Oynuyor? 


Cezayir Türk kimdir? Cezayir Türk'ü Kim Oynuyor? Bu soruların cevabını merak edenler için bu yazıyı hazırladık. Cezayir Türk, ATV'nin yeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam"da Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı bir karakterdir. Cezayir Türk, aslında Temur Turan adında bir yer altı kabadayısıdır. Ağabeyinin CIA tarafından öldürülmesinin ardından intikam almak için kendisini öldü gibi gösterip, yeni bir kimlikle hayata devam eder. Cezayir Türk, dizide hem aksiyon hem de duygu yüklü sahneleriyle izleyicileri etkileyecek.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisindeki Cezayir Türk
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisindeki Cezayir Türk


Cezayir Türk'ün gerçek hayatta bir karşılığı var mı? Bu konuda net bir bilgi yok. Dizinin yapımcıları veya senaristleri bu konuda bir açıklama yapmadılar. Ancak bazı iddialara göre Cezayir Türk karakteri, 1996 yılında Susurluk kazasında ölen Abdullah Çatlı'ya dayanıyor. Abdullah Çatlı da yer altı dünyasının tanınmış isimlerinden biriydi ve CIA ile bağlantılı olduğu iddia ediliyordu. Bu iddianın doğruluğu ise tartışmalı.

Cezayir Türk, dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yapacak? Bu da merak edilen bir soru. Cezayir Türk, intikamını almak için CIA ile mücadele edecek mi? Ailesi ve sevdikleriyle yeniden bir araya gelebilecek mi? Yoksa yeni düşmanlarla karşılaşacak mı? Tüm bu soruların cevabını izleyerek öğrenebilirsiniz. Cezayir Türk, her Salı akşamı ATV'de ekrana geliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar