Gülgün Korhan Kimdir? Gülgün Korhan'ı Kim Oynuyor?

Yalı Çapkını Dizisindeki Gülgün Korhan Kimdir? Gülgün Korhan'ı Kim Oynuyor?

Yalı Çapkını, Star TV'de yayınlanan ve büyük ilgi gören bir dizi. Dizinin konusu, zengin bir ailenin oğlu olan Ferit ile fakir bir kız olan Seyran'ın aşk hikayesi etrafında dönüyor. Dizide Ferit'in annesi olan Gülgün Korhan karakteri de dikkat çekiyor. Peki, Yalı Çapkını dizisindeki Gülgün Korhan kimdir? Gülgün Korhan'ı kim oynuyor?
Gülgün Korhan Kimdir
Gülgün Korhan Kimdir

Gülgün Korhan Kimdir?


Gülgün Korhan, dizide Orhan'ın karısı, Ferit ve Fuat'ın annesi olarak karşımıza çıkıyor. Orta sınıf bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Gülgün, üniversitede mimarlık okurken Halis Ağa'nın oğlu Orhan'a uygun görmesi sonucu hiç tanımadan Orhan'la evlenmeyi kabul edip okulu bırakmıştır. Zamanla kendini çok geliştirmiş ve ailenin vitrin gelini rolünü üstlenmiştir. Gülgün, yaşanılan olaylarla yüzleşmekten kaçınan, ne olursa olsun görmezden gelmeyi seçerek hayatına devam edebilen bir kadındır.

Yalı Çapkını Gülgün Korhan'ı Kim Oynuyor?


Gülgün Korhan karakterini canlandıran oyuncu ise Gözde Kansu'dur. Gözde Kansu, 23 Ağustos 1980 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Oyunculuğa baleyle başlamış, daha sonra okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer almıştır. İstanbul Şehir Tiyatroları'nın ekipleri ile çalışmış ve sonra onların Antalya turnelerine davet edilmiştir. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü kazanmıştır. Birçok dizi ve filmde rol almıştır. Ayrıca sunuculuk da yapmıştır.

Yalı Çapkını dizisinde Gülgün Korhan karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanan Gözde Kansu, sosyal medyada da aktif olarak paylaşımlarda bulunuyor. Gözde Kansu'nun Instagram hesabında 1 milyon takipçisi bulunuyor.

Bu yazımızda Yalı Çapkını dizisindeki Gülgün Korhan karakterini ve onu canlandıran oyuncu Gözde Kansu'yu tanıtmaya çalıştık. Umarız sizler için faydalı olmuştur. Diziyi izlemeye devam edin!

Yorum Gönder

0 Yorumlar