Sibel Kayahan Kimdir? Tetikçinin Oğlu Sibel Gerçek Adı

Tetikçinin Oğlu dizisindeki Sibel Kayahan Kimdir?


Tetikçinin Oğlu, Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan yeni bir dizi. Dram ve aksiyon türündeki dizinin senaryosunu Çukur'un yaratıcısı Gökhan Horzum yazıyor. Dizinin başrollerinde ise Timuçin Esen, Şevket Çoruh ve Genco Özak gibi usta oyuncular yer alıyor. Dizinin konusu ise iki dostun oğulları için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Sibel Kayahan
Sibel Kayahan

Tetikçinin Oğlu Sibel Gerçek Adı Nedir? Sibel'i kim oynuyor?

Dizide Timuçin Esen'in canlandırdığı Cemal Kayahan'ın kızı Sibel Kayahan karakterine ise genç ve güzel oyuncu Bahar Şahin hayat veriyor. Peki, Bahar Şahin kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynamıştır? İşte, merak edilenler...

Bahar Şahin kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynamıştır?

Bahar Şahin, 4 Mayıs 1997 yılında Ankara'da doğdu. Çocukluk yıllarından itibaren tiyatroya ilgi duyan Şahin, okulda çeşitli oyunlarda rol aldı. Kamera karşısına ilk kez 2014 yılında O Hayat Benim dizisinde Müge Atahan karakteriyle geçti. Bu dizide üç sezon boyunca yer alan Şahin, daha sonra Lise Devriyesi, Kayıtdışı ve Servet gibi dizilerde de rol aldı.


Bahar Şahin'in asıl çıkışı ise 2019 yılında Zalim İstanbul dizisinde Ceren Yılmaz Karaçay karakterini canlandırmasıyla oldu. Bu dizide gösterdiği performansla beğeni toplayan Şahin, aynı zamanda Umut Vaat Eden Oyuncu ödülünü kazandı. Zalim İstanbul dizisinin ardından Duran ve Gülümse Kaderine gibi dizilerde de oynayan Şahin, şimdi de Tetikçinin Oğlu dizisinde Sibel Kayahan karakterine hayat veriyor.


Bahar Şahin'in Tetikçinin Oğlu dizisindeki Sibel Kayahan karakteri hakkında henüz çok fazla bilgi yok. Ancak Sibel'in babası Cemal'in bir tetikçi olduğu ve onun için her şeyi yapabileceği biliniyor. Sibel'in de babasının mesleğinden haberdar olup olmadığı, onunla nasıl bir ilişkisi olduğu ve hayatında başka neler olduğu ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.


Bahar Şahin, güzelliği ve modayı yakından takip eden bir oyuncu olarak da dikkat çekiyor. Instagram'da 1,8 milyon takipçisi olan Şahin, sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Ayrıca giydiği kıyafetler ve yaptığı kombinler de hayranları tarafından merak ediliyor. Biz de bu blogda Bahar Şahin'in Tetikçinin Oğlu dizisinde giydiği kıyafetleri marka ve fiyat bilgisiyle sizlerle paylaşacağız.


Bahar Şahin'in hayatında biri olup olmadığı da merak edilen konulardan biri. Genç oyuncunun daha önce milli futbolcu Dorukan Toksöz ile bir ilişkisi vardı ancak çift ayrıldı. Şu anda ise Bahar Şahin'in yalnız olduğu söyleniyor.


Bahar Şahin'i Tetikçinin Oğlu dizisinde Sibel Kayahan karakteriyle izlemeye devam edeceğiz. Dizi 11 Nisan Salı akşamı Fox TV'de başlıyor. Kaçırmayın!


Dizinin diğer karakterleri (tıklayarak yazıya gidebilirsiniz):

İskender Karayurt (İsko) Kimdir? Tetikçinin Oğlu İskender'i Kim Canlandırıyor?

Tetikçin Oğlu dizisindeki Korkmaz Kimdir? Korkmaz'ı Kim Oynuyor?

Tetikçinin Oğlu dizisindeki Metin Şengül Kimdir?

Yunus Geçkin Kimdir? Tetikçinin Oğlu dizisindeki Yunus'u Kim Canlandırıyor?

Esat Uncular Kimdir? Tetikçinin Oğlu Esat'ı kim oynuyor?

Tetikçinin Oğlu Oyuncuları - Tetikçinin Oğlu Dizi Kadrosu

Tetikçinin Oğlu Huri Malik Karayurt Kimdir? Gerçek Adı

Tetikçinin Oğlu Dizisindeki Nursel Kimdir? Nursel'i kim oynuyor? 

Tetikçinin Oğlu Polis Sarp Kimdir? Sarp Gerçek Adı Nedir?


Yorum Gönder

0 Yorumlar