Yunus Geçkin Kimdir? Tetikçinin Oğlu dizisindeki Yunus'u Kim Canlandırıyor?

Tetikçinin Oğlu dizisindeki Yunus Geçkin Kimdir?


Tetikçinin Oğlu, 11 Nisan 2023 tarihinde FOX'ta yayınlanmaya başlayacak olan, dram ve aksiyon türündeki bir televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Şevket Çoruh, Timuçin Esen ve Genco Özak yer alırken, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek yapmaktadır. Senaryosunu ise Gökhan Horzum kaleme almaktadır. Dizi, Bodrum'da çekilmektedir.


Dizinin konusu, İskender Karayurt (Şevket Çoruh) adlı bir tetikçinin hayatını ve onun etrafındaki insanlarla olan ilişkilerini anlatmaktadır. İskender'in tetikçisi olan Korkmaz (Timuçin Esen), onun için her türlü işi yapmaktadır. İskender'in oğlu Metin Şengül (Genco Özak) ise babasının yaptığı işlerden habersizdir ve onunla arası bozuktur. Metin, bir gazetecidir ve Bodrum'da yaşamaktadır.



Tetikçinin Oğlu dizisindeki Yunus'u Kim Canlandırıyor?

Dizide Yunus Geçkin karakterini Can Eraslan canlandırmaktadır. Yunus, Metin'in arkadaşı ve meslektaşıdır. Bodrum'da birlikte çalıştıkları gazetede haber editörü olarak görev yapmaktadır. Yunus, Metin'in babası İskender'in yaptığı işlerden şüphelenmektedir ve onun peşine düşmüştür. Yunus'un bu merakı, hem kendisinin hem de Metin'in hayatını tehlikeye atacaktır.


Yunus Geçkin karakteri, dizinin önemli yan karakterlerinden biridir. Can Eraslan ise bu rol için özel bir hazırlık yapmıştır. Eraslan, gazetecilik mesleği hakkında araştırma yapmış ve Bodrum'u tanımıştır. Ayrıca rolü için fiziksel olarak da kendini geliştirmiştir.


Tetikçinin Oğlu dizisi, izleyicileri heyecanlandıran bir dizi olacağa benziyor. Dizinin ilk bölümü 11 Nisan 2023 Salı akşamı saat 20:00'de FOX'ta ekrana gelecek.


Sizce dizi başarılı olacak mı? Yorumlarda belirtebilirsiniz.


Dizinin diğer karakterleri (tıklayarak yazıya gidebilirsiniz):

İskender Karayurt (İsko) Kimdir? Tetikçinin Oğlu İskender'i Kim Canlandırıyor?

Tetikçin Oğlu dizisindeki Korkmaz Kimdir? Korkmaz'ı Kim Oynuyor?

Tetikçinin Oğlu dizisindeki Metin Şengül Kimdir?

Sibel Kayahan Kimdir? Tetikçinin Oğlu Sibel Gerçek Adı

Esat Uncular Kimdir? Tetikçinin Oğlu Esat'ı kim oynuyor?

Tetikçinin Oğlu Oyuncuları - Tetikçinin Oğlu Dizi Kadrosu

Tetikçinin Oğlu Huri Malik Karayurt Kimdir? Gerçek Adı

Tetikçinin Oğlu Dizisindeki Nursel Kimdir? Nursel'i kim oynuyor? 

Tetikçinin Oğlu Polis Sarp Kimdir? Sarp Gerçek Adı Nedir?


Yorum Gönder

0 Yorumlar