Tetikçinin Oğlu Polis Sarp Kimdir? Sarp Gerçek Adı Nedir?

Tetikçinin Oğlu Sarp Kimdir?


Tetikçinin Oğlu, FOX TV'nin 2023 yılında yayımlanmaya başlayan dram ve aksiyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Şevket Çoruh, Timuçin Esen ve Genco Özak yer alırken, dizide Sarp karakterini canlandıran oyuncu ise Kaya Akkaya'dır. Peki Tetikçinin Oğlu Sarp kimdir? Kaya Akkaya kimdir? Bu yazımızda sizlere bu soruların cevaplarını vermeye çalışacağız.

Tetikçinin Oğlu Polis Sarp
Tetikçinin Oğlu Polis Sarp


Sarp, dizide başarılı bir polis komiseri olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin şerefli polis teşkilatının bir mensubu olmaktan her zaman gurur duyan Sarp, Karayurt Tersanesi'nde yaşanan olaylar ile ilgili görev alır. Karayurt Tersanesi'ni işleten ve karanlık bir adam olan İskender'in peşine düşen Sarp, aynı zamanda tetikçi Korkmaz'la da karşı karşıya kalır. Sarp, hem adaleti sağlamak hem de kendi hayatını korumak için zorlu bir mücadeleye girer.


Tetikçinin Oğlu Polis Sarp Kimdir? Sarp Gerçek Adı Nedir?

Kaya Akkaya ise 13 Mayıs 1980 doğumlu bir oyuncudur. Mimar Sinan Üniversitesi'nde Tiyatro eğitimi alan Kaya Akkaya, oyuncu Sarp Akkaya'nın ikiz kardeşi ve Esra Akkaya'nın abisidir. Kariyerine Bizim Aile dizisi ile başlayan Kaya Akkaya, daha sonra Yalancı Yârim, Kördüğüm, Muhteşem Yüzyıl, Uçurum, Söz, Hatırla Gönül, Kırmızı Oda gibi pek çok dizide rol almıştır. 2012 yılından beri Selen Sürel ile evli olan Kaya Akkaya'nın bir erkek evladı vardır.


Tetikçinin Oğlu Sarp karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanan Kaya Akkaya, dizideki performansı ile de dikkat çekiyor. Tetikçinin Oğlu dizisi her Salı akşamı FOX TV'de ekrana geliyor.


Dizinin diğer karakterleri (tıklayarak yazıya gidebilirsiniz):

İskender Karayurt (İsko) Kimdir? Tetikçinin Oğlu İskender'i Kim Canlandırıyor?

Tetikçin Oğlu dizisindeki Korkmaz Kimdir? Korkmaz'ı Kim Oynuyor?

Tetikçinin Oğlu dizisindeki Metin Şengül Kimdir?

Sibel Kayahan Kimdir? Tetikçinin Oğlu Sibel Gerçek Adı

Yunus Geçkin Kimdir? Tetikçinin Oğlu dizisindeki Yunus'u Kim Canlandırıyor?

Esat Uncular Kimdir? Tetikçinin Oğlu Esat'ı kim oynuyor?

Tetikçinin Oğlu Oyuncuları - Tetikçinin Oğlu Dizi Kadrosu

Tetikçinin Oğlu Huri Malik Karayurt Kimdir? Gerçek Adı

Tetikçinin Oğlu Dizisindeki Nursel Kimdir? Nursel'i kim oynuyor? 


Yorum Gönder

0 Yorumlar