Tetikçin Oğlu dizisindeki Korkmaz Kimdir? Korkmaz'ı Kim Oynuyor?


Tetikçin Oğlu dizisindeki Korkmaz Kimdir?


FOX TV'nin yeni dizisi Tetikçin Oğlu, izleyicileri ekran başına kilitleyecek bir hikaye sunuyor. Dizinin başrollerini Timuçin Esen ve Şevket Çoruh paylaşıyor. Peki, dizideki Korkmaz karakteri kimdir? Korkmaz'ın hayatı nasıl değişecek? İşte, merak edilenler...
Tetikçin Oğlu dizisindeki Korkmaz
Tetikçin Oğlu dizisindeki Korkmaz

Tetikçin Oğlu dizisi, iki dostun oğulları için karşı karşıya gelmelerini anlatıyor. Babalardan biri (Şevket Çoruh) ölen oğlu, diğer baba (Timuçin Esen) ise oğlu ölmesin diye hayat mücadelesi veriyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu büyük ilgi görüyor.

Korkmaz'ı Kim Oynuyor?


Dizideki Korkmaz karakterini Timuçin Esen canlandırıyor. Korkmaz, İskender'in (Şevket Çoruh) bir numaralı adamı ve sağ koludur. İskender'in oğlu Yiğit'i öldürmesine şahit olan Korkmaz, bu durumu kabullenemez ve İskender ile arası açılır. Korkmaz, oğlu Ömer'i korumak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Korkmaz'ın eşi Kiraz'ı ise Aybike Turan oynuyor. Kiraz, Korkmaz'ın en büyük destekçisi ve sırdaşıdır. Korkmaz ile mutlu bir evlilikleri vardır. Ancak yaşananlar sonrası Kiraz da zor günler geçirecektir.

Tetikçin Oğlu dizisi Nisan ayında FOX TV'de izleyici ile buluşacak. Dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Emre Ayberk yaparken, senaryosunu Gökhan Horzum yazıyor. Dizinin çekimleri Muğla'nın Bodrum ilçesinde devam ediyor.

Tetikçin Oğlu dizisindeki Korkmaz karakteri hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Diziyi izlemeyi planlıyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar