İskender Karayurt Kimdir? Tetikçinin Oğlu İskender'i Kim Canlandırıyor?

İskender Karayurt Kimdir?

İskender Karayurt, FOX TV'nin yeni dizisi Tetikçinin Oğlu'nun başrol karakterlerinden biridir. Şevket Çoruh tarafından canlandırılan İskender Karayurt, Bodrum'un en büyük iş adamlarından biri ve aynı zamanda bir tetikçi ailesinin lideridir. Peki, İskender Karayurt'un hayatı ve kişiliği nasıldır? İşte merak edilenler...

İskender Karayurt
İskender Karayurt

İskender Karayurt Kimdir? Tetikçinin Oğlu İskender'i Kim Canlandırıyor?

İskender Karayurt, Korkmaz'ın manevi abisi, ailenin en çok sözü dinlenen insanıdır. Tüm planlar ve durumlar onun kontrolündedir. Aile bağları güçlü bir karakterdir. Korkmaz'ın her ne kadar manevi abisi olsa da hedefleri ve çıkarları için bazen onu bile görmezden gelir. Hırslı ve yeri geldiğinde hırsından gözü dönen bir karakterdir. Aile içinde ne kadar merhametli bir "baba" olarak gözükse de, konu iş olunca ve hedeflere gelince merhametinden eser kalmaz. İskender'in en büyük zaafı ailesi ve Korkmaz'dır. Ağır başlı ve soğuk kanlıdır.


İskender Karayurt'un adı, tarihin en büyük komutanlarından biri olan Büyük İskender'e atfen verilmiştir. Büyük İskender, MÖ 356-323 yılları arasında yaşamış, Makedonya Kralı olmuş ve Yunanistan'dan Hindistan'a kadar uzanan dev bir imparatorluk kurmuştur. Büyük İskender, girdiği hiçbir savaşı kaybetmemiş, pek çok kültürü etkilemiş ve efsanevi bir şöhrete sahip olmuştur.


İskender Karayurt da Büyük İskender gibi cesur, zeki, karizmatik ve lider bir kişiliktir. Ancak onun imparatorluğu kanun dışı işler üzerine kuruludur. İskender Karayurt, Bodrum'da otel işletmeciliği yaparken, aynı zamanda tetikçilik yapmakta ve rakiplerini ortadan kaldırmaktadır. İskender Karayurt'un hayatı, kardeşi Huri Malik'in ölümünden sonra değişir. Huri Malik, İskender'in kız kardeşi olmasına rağmen ailesiyle arası bozuk olan, manipülasyon yeteneği güçlü olan, inatçı ve mücadeleci bir kadındır. Huri Malik'in ölümüyle ilgili gerçekleri ortaya çıkarmak için İskender Karayurt, kendini tehlikeli bir oyunun içinde bulur.


Tetikçinin Oğlu dizisi, tetikçilik yapan bir ailenin dramatik ve heyecanlı hikayesini anlatmaktadır. Dizinin başrollerinde Şevket Çoruh (İskender Karayurt), Timuçin Esen (Korkmaz) gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. Dizinin yönetmenliğini Cem Karcı yaparken, senaryosunu ise Ethem Özışık kaleme almaktadır.


Tetikçinin Oğlu dizisi her Salı akşamı FOX TV'de izleyicilerle buluşmaktadır. Dizinin fragmanlarını, özel sahnelerini, kamera arkası görüntülerini ve haberlerini FOX'un resmi web sitesinden takip edebilirsiniz.


Dizinin diğer karakterleri (tıklayarak yazıya gidebilirsiniz):

Tetikçin Oğlu dizisindeki Korkmaz Kimdir? Korkmaz'ı Kim Oynuyor?

Tetikçinin Oğlu dizisindeki Metin Şengül Kimdir?

Sibel Kayahan Kimdir? Tetikçinin Oğlu Sibel Gerçek Adı

Yunus Geçkin Kimdir? Tetikçinin Oğlu dizisindeki Yunus'u Kim Canlandırıyor?

Esat Uncular Kimdir? Tetikçinin Oğlu Esat'ı kim oynuyor?

Tetikçinin Oğlu Oyuncuları - Tetikçinin Oğlu Dizi Kadrosu

Tetikçinin Oğlu Huri Malik Karayurt Kimdir? Gerçek Adı

Tetikçinin Oğlu Dizisindeki Nursel Kimdir? Nursel'i kim oynuyor? 

Tetikçinin Oğlu Polis Sarp Kimdir? Sarp Gerçek Adı Nedir?


Yorum Gönder

0 Yorumlar