Fatih Erbakan'ın Eşi Beyza Molu Erbakan Kimdir?

Beyza Molu Erbakan merak ediliyor. Peki, Fatih Erbakan'ın Eşi Beyza Molu Erbakan Kimdir? detaylar haberimizde.
Fatih Erbakan'ın Eşi Beyza Molu Erbakan
Fatih Erbakan'ın Eşi Beyza Molu Erbakan


Beyza Molu Erbakan merak ediliyor. Peki, Fatih Erbakan'ın Eşi Beyza Molu Erbakan Kimdir? detaylar haberimizde.

Fatih Erbakan'ın Eşi Beyza Molu Erbakan Kimdir?


Fatih Erbakan, Türk siyasetinin önemli isimlerinden biridir. Yeniden Refah Partisi'nin kurucusu ve genel başkanı olan Fatih Erbakan, aynı zamanda merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın üçüncü çocuğu ve tek oğludur. Fatih Erbakan, 2003 yılında Beyza Molu ile evlenmiştir. Peki kimdir Beyza Molu Erbakan? İşte Fatih Erbakan'ın eşi hakkında bilmeniz gerekenler.

Beyza Molu Erbakan, 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. Babası Ahmet İlhan Molu, Molu Mücevherat'ın sahibi ve başkanıdır. Annesi ise ev hanımıdır. Beyza Molu Erbakan, ilkokul ve ortaokul eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Amerika Birleşik Devletleri'nde almıştır. Üniversite eğitimi için ise İngiltere'ye gitmiştir. Londra Üniversitesi'nde işletme bölümünü bitirmiştir.

Beyza Molu Erbakan, 2003 yılında Fatih Erbakan ile tanışmıştır. Bir aile toplantısında karşılaşan çift, kısa sürede birbirlerine aşık olmuştur. Aynı yılın Haziran ayında Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle evlenmişlerdir. Düğüne siyaset, iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isim katılmıştır.

Beyza Molu Erbakan, evlendikten sonra iş hayatına ara vermiştir. Eşi Fatih Erbakan'ın siyasi çalışmalarına destek olmuştur. Ayrıca Necmettin Erbakan Vakfı'nın da yönetim kurulu üyesidir. Beyza Molu Erbakan, ikiz kız çocukları annesidir. Kızlarının isimleri Elif Nur ve Zeynep Nur'dur.

Beyza Molu Erbakan, sade ve zarif bir kişiliğe sahiptir. Tesettürlü bir hayat sürmektedir. Modaya ve sanata ilgi duymaktadır. Sosyal medyada aktif değildir. Gündemden uzak bir yaşam tercih etmektedir.

Fatih Erbakan'ın Eşi Beyza Molu Erbakan Hakkında Bilgiler


  • Fatih Erbakan ile 2003 yılında evlenmiştir.
  • Molu Mücevherat'ın sahibi Ahmet İlhan Molu'nun 22 yaşındaki kızıdır.
  • İkiz kız çocuğu annesidir.
  • Necmettin Erbakan'ın tek gelinidir.
  • Hakkında internette çok fazla bilgi bulunmamaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar