Aslı Enver kimdir, hamile mi, ne zaman evlendi, filmleri, kiminle evlendi, dizi, bebeği?

Aslı Enver
Aslı Enver


Aslı Enver kimdir, hamile mi, ne zaman evlendi, filmleri, kiminle evlendi, dizi, bebeği?


Aslı Enver, Türk televizyon ve sinema oyuncusudur. 10 Mayıs 1984'te Londra'da doğmuştur. Babası Kıbrıslı Türk, annesi ise İngilizdir. Çocukluğu Londra'da geçen Aslı Enver, lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a gelmiştir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

Aslı Enver, oyunculuk kariyerine 2007 yılında Hayat Bilgisi dizisiyle başlamıştır. Daha sonra  Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp Şehir, Bana Artık Hicran De, Mutlu Ol Yeter, Kış Güneşi, İstanbullu Gelin, Babil ve Maraşlı gibi dizilerde rol almıştır. Sinemada ise Tamam mıyız?, Aile Arasında, Kardeşim Benim 2 ve Yol Arkadaşım 2 gibi filmlerde oynamıştır.

Aslı Enver, 2012 yılında oyuncu Birkan Sokullu ile evlenmiş ancak 2015 yılında boşanmıştır. 2019 yılında ise oyuncu Murat Boz ile birliktelik yaşamaya başlamıştır. Çiftin ilişkisi bir süre ayrılık ve barışma dönemleri yaşamıştır. Ancak 2021 yılında Aslı Enver'in hamile olduğu ortaya çıkmıştır. Çift, 18 Eylül 2021 tarihinde nikah masasına oturmuştur. Aslı Enver ve Murat Boz'un bebeği ise 2022 yılının başlarında dünyaya gelmiştir.

Aslı Enver, hem güzelliği hem de yeteneğiyle Türk izleyicisinin sevgisini kazanmış bir oyuncudur. Başarılı kariyerinin yanı sıra mutlu bir aile hayatı da sürdüren Aslı Enver, yeni projelerle ekranlara dönmeyi planlamaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar