Dr. Fia Johansson kimdir, wiki, net worth, education, madeleine mccann, doctorate, instagram, sweden, julia, son?


Dr. Fia Johansson
Dr. Fia Johansson

Dr. Fia Johansson kimdir, wiki, net worth, education, madeleine mccann, doctorate, instagram, sweden, julia, son?


Dr. Fia Johansson, İsveç doğumlu bir medyum, yazar ve iş koçu. Kendisini "insanların hayatlarını değiştirmelerine yardımcı olan bir psişik dedektif" olarak tanımlıyor. Dr. Fia Johansson'un wiki sayfası yok, ancak kendi web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında kendisi hakkında bilgi veriyor.

Dr. Fia Johansson'un net worth'u (serveti) tam olarak bilinmiyor, ancak çeşitli kaynaklara göre 1 milyon ila 5 milyon dolar arasında olduğu tahmin ediliyor. Dr. Fia Johansson'un eğitimi hakkında da çok fazla bilgi yok, ancak doktora derecesinin ne alanda olduğunu söylüyor: "İnsan Kaynakları Yönetimi ve Organizasyonel Davranış". Dr. Fia Johansson'un doktora tezinin konusu ise "İşyerinde Psişik Yeteneklerin Rolü" olarak belirtiliyor.

Dr. Fia Johansson'un en çok dikkat çeken çalışmalarından biri ise Madeleine McCann vakasıyla ilgili. Madeleine McCann, 2007 yılında Portekiz'de tatil yaptığı sırada kaybolan 3 yaşındaki bir İngiliz kız çocuğu. Dr. Fia Johansson, bu vakayla ilgili psişik görüşlerini paylaştı ve Madeleine'in hayatta olduğunu, ancak kaçırıldığını ve farklı bir ülkede yaşadığını iddia etti. Dr. Fia Johansson'un bu iddiaları hem medyada hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Dr. Fia Johansson'un instagram hesabı @drfiajohansson olarak biliniyor ve yaklaşık 100 bin takipçisi var. Dr. Fia Johansson, instagram'da hem kişisel hem de profesyonel hayatından fotoğraflar ve videolar paylaşıyor. Dr. Fia Johansson'un İsveç'te doğduğunu ve halen Los Angeles'ta yaşadığını da instagram'dan öğrenebiliriz.

Dr. Fia Johansson'un ailesi hakkında da çok fazla bilgi yok, ancak bir kızı olduğunu biliyoruz. Kızının adı Julia ve instagram'da @juliajohanss olarak görülebilir. Julia da annesi gibi bir medyum ve iş koçu. Dr. Fia Johansson'un bir oğlu olup olmadığı ise bilinmiyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar